SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya antika günleri başladı

Çok sayıda koleksiyoner ve antika meraklısını Mütareke Meydanı’nda bir araya getiren Mudanya Antika Günleri başladı. Mudanya Belediyesi, tarihi Girit sokağının atmosferinde, binlerce antika eseri tutkunlarıyla buluşturdu. Geçmişten gelen en nadide eserler, tüm yaşanmışlıklarıyla 1 Ağustos tarihine kadar Mütareke Meydanı’nda sergilenecek. Antika Günleri’nin açılışını yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İl Başkanı İsmet Karaca ve

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Mudanya antika günleri başladı

Çok sayıda koleksiyoner ve antika meraklısını Mütareke Meydanı’nda bir araya getiren Mudanya Antika Günleri başladı.
Mudanya Belediyesi, tarihi Girit sokağının atmosferinde, binlerce antika eseri tutkunlarıyla buluşturdu. Geçmişten gelen en nadide eserler, tüm yaşanmışlıklarıyla 1 Ağustos tarihine kadar Mütareke Meydanı’nda sergilenecek.
Antika Günleri’nin açılışını yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İl Başkanı İsmet Karaca ve CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın ile birlikte stantları tek tek ziyaret etti. Başkan Hayri Türkyılmaz, “Geçmiş nesillerin bıraktıklarını yaşatmak bir kültürdür. Kültürlerin kardeşliğinin yaşandığı kent olan Mudanya’da geçmişin izlerini geleceğe taşımayı sürdürürken, bu çalışmalarımızı şenlik ve festivallerle destekliyoruz”. Binlerce antikaya ev sahipliği yapan, çok eski ve önemli eserlerin görücüye çıktığı etkinliğimize gelenler geçmiş anıların peşine düşüp, tarihi değeri olan antikaları ucuza alma fırsatı yakalıyor, bizler de bu buluşmaya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz”diyerek antika meraklılarını etkinliğe davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.