SON DAKİKA
Hava Durumu

YAY BURCUNDA AY TUTULMASI VE ETKİLERİ

26 Mayıs Çarşamba günü Ankara saatiyle 14:14’te Yay burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulma anında Başak burcu yükseliyor. Etkisini uzun bir vadeye yayacak olan Ay tutulmasının getirmesi muhtemel bitiş, karar ve açığa çıkma enerjileri; en çok 18-22 Aralık tarihleri arasında aktif olacaktır. Dolayısıyla hemen bir etki göstereceğini düşünmüyorum. Tutulmada inançlara yönelik çok bariz bir

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

26 Mayıs Çarşamba günü Ankara saatiyle 14:14’te Yay burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulma anında Başak burcu yükseliyor.

Etkisini uzun bir vadeye yayacak olan Ay tutulmasının getirmesi muhtemel bitiş, karar ve açığa çıkma enerjileri; en çok 18-22 Aralık tarihleri arasında aktif olacaktır. Dolayısıyla hemen bir etki göstereceğini düşünmüyorum.

Tutulmada inançlara yönelik çok bariz bir etki söz konusu. Daha önce; diğer insanları kendi fikirleri ve dini inançlarıyla manipüle etmiş kişilere sınavlar yaşatması muhtemel bu tutulmanın. Tutulma anındaki başrol oyuncusu Balık’taki Jüpiter, kalben inanmayan ve dini inançları çıkarlarına kullanan insanlara bolluk, bereket ve şifasını göstermeyecektir bu defa!

Tutulmanın etkisiyle evlilikler de testten geçecek gibi görünüyor. Özellikle aile bütçelerini etkilemesi muhtemel parasal sıkıntılar yüzünden; çocukları da etkileyecek ani problemler çıkabilir evliliklerde. Ama ruhsal bir bağlantının, merhametin ve gerçek aşkın sevginin olduğu evliliklerde bu tip sorunlar çıksa da bu sorunları çözmek adına çaba sarf edilerek evliliklerin şifalanabilmesine olanak da tanıyor gökyüzü.

Tutulmanın bir diğer etkisi de ithalat-ihracat işleri ile uğraşanların, geçmişte yaptıkları yanlış anlaşmaların bedellerini ödeme etkisine sahip olması. İthalat-ihracat işi yapıyorsanız, özellikle tutulmanın tetikleneceği 18-22 Aralık arasında, yabancılar tarafından parasal anlamda dolandırılabilir ve paranızı alamayabilirsiniz. Şimdiden yaptığınız anlaşmaları iyi takip edin.

Arka arkaya iflas ilan eden büyük holdingler ve inşaat şirketleri yüzünden meydana gelecek dünya çapındaki ekonomik daralma ve değişken hava koşullarının etkisiyle toprak ve doğal kaynakların zarar görmesi sebebiyle; temel gıda maddelerine ulaşmanın ne kadar zorlaştığının farkına varabilir insanlık 18-22 Aralık arasında.

Şimdiden tarım arazisi alarak burada bağ bahçe işleri yapanlar, bu dönem ve sonrasını daha kolay atlatacaklardır. Hobi bahçesi, tarım arazisi filan satın alıp ekip biçmeye ve kuru gıda stoğu yapmaya başlayın bence şimdiden. Dünya ekonomisi toparlanana kadar aç kalmamak için, bir süreliğine kendi ekip biçtiklerimizle hayatımızı sürdürmek zorunda kalacağız gibi görünüyor. Aralık ayına geldiğimizde inanın bana teşekkür edeceksiniz ????

Tutulmanın etkisiyle 18-22 Aralık tarihine kadar ülkemizde; ruhsal şifalanma, meditasyon, psişik şifacılık gibi bazı özel şifa uygulamalarının da artacağını düşünüyorum. Yaşayacakları zorlu koşullar insanları ruhsallaşmaya daha da itecek gibi görünüyor.

Türk insanı olarak uzun zamandır unuttuğumuz fedakarlık ve şevkatimizi tekrar hatırlayarak bencilliğimizi bırakıp, halk olarak birbirimize tekrar kenetleneceğiz bence Aralık ayına kadar.

Dini inançları kendi çıkarına kullanan ve insanları manipüle eden her kim varsa, 18-22 Aralık tarihine kadar ipliğinin pazara çıkmış olacağını düşünüyorum. Bu tip insanlar tarafından tekrar kandırılmamak adına; Allah’a sığınarak, ilmi bilgiye ne kadar çok önem vermemiz ve bilgeleşerek esnek ve hoşgörülü davranmamız gerektiğini de anlamış olacağız bence bu tarihlere kadar!

MUHAKKAK Kİ HER GÜÇLÜKLE BERABER BİR KOLAYLIK VARDIR

(İnşirah Suresi 5.ayet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.