SON DAKİKA
Hava Durumu

Bunalımına girip canına kıydı

Bursa’da korona virüse yakalanan genç adam evinin 4.katından atlayarak hayatına son verdi. Bir çocuk babasının ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Olay dün gece saatlerinde Mustafakemalpaşa ilçesi Tatkavaklı Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları’nda meydana geldi. Korona virüs nedeniyle zorlu bir süreçten geçen ve psikolojik sorunlar yaşayan 37 yaşındaki bir çocuk babası Samet Konak, 4. kattaki evinin camından

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2021 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2021 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bunalımına girip canına kıydı

Bursa’da korona virüse yakalanan genç adam evinin 4.katından atlayarak hayatına son verdi. Bir çocuk babasının ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
Olay dün gece saatlerinde Mustafakemalpaşa ilçesi Tatkavaklı Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları’nda meydana geldi. Korona virüs nedeniyle zorlu bir süreçten geçen ve psikolojik sorunlar yaşayan 37 yaşındaki bir çocuk babası Samet Konak, 4. kattaki evinin camından atladı. Yakınlarının haber vermesi ile olay yerine gelen acil 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede sol kolunda ve bacağında kırık tespit edilen Samet Konak, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
İç kanama geçirdiği tespit edilen Samet Konak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı Playstation işletmeciliği yapan Konak’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.