SON DAKİKA
Hava Durumu

Zirvede ‘AstroFest’ heyecanı

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin prestij etkinliklerinden AstroFest2021 bu yıl da gökyüzü tutkunlarını zirvede buluşturacak. Alanında uzman birbirinden önemli bilim insanlarının katılacağı etkinlik, 20-21-22 Ağustos tarihlerinde Uludağ’da yapılacak. Bu yıl etkinlik programında astronomi söyleşileri, teleskopla gökyüzü gözlemleri, atölye çalışmaları, doğa yürüyüşleri, birbirinden eğlenceli ve eğitici bilim gösterileri var. Uzay’a dair her şey Çok sayıda gök

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2021 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2021 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Zirvede ‘AstroFest’ heyecanı

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin prestij etkinliklerinden AstroFest2021 bu yıl da gökyüzü tutkunlarını zirvede buluşturacak.
Alanında uzman birbirinden önemli bilim insanlarının katılacağı etkinlik, 20-21-22 Ağustos tarihlerinde Uludağ’da yapılacak. Bu yıl etkinlik programında astronomi söyleşileri, teleskopla gökyüzü gözlemleri, atölye çalışmaları, doğa yürüyüşleri, birbirinden eğlenceli ve eğitici bilim gösterileri var.
Uzay’a dair her şey
Çok sayıda gök bilimcinin ve bilim insanının konferans vereceği Türkiye’nin en önemli astronomi etkinliklerinden biri olan AstroFest2021’e katılanlar, gündüzleri atölye, konferans ve doğa yürüyüşleri ile keyifli zaman geçirmelerinin yanı sıra geceleri de alana kurulan dev teleskoplarla gökcisimlerini inceleyebilecek, Satürn, Jüpiter ve Ay’ı gözlemleyebilecek. Perseid gök taşı yağmuruna tanıklık edecek olan astronomi tutkunları, takımyıldızlarını da görme fırsatı yakalayacak. Bilim, teknoloji ve astronomi alanında birbirinden ünlü isimleri Uludağ’da buluşturacak olan etkinliğe katılmak isteyenler http://uludagastrofest.com ya da www.bursabilimmerkezi.org web adreslerini ve Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.