SON DAKİKA
Hava Durumu

21 EYLÜL BALIK DOLUNAYININ ETKİLERİ

21 Eylül Salı günü, Ankara saatiyle sabaha karşı 02:55’te Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Etkisini Pazar günü öğlen saatlerinden itibaren hissettirecek olan dolunay; zodyağın son burcu Balık’ın sonlandırma enerjisini ve mistikliğini tüm gücüyle taşıyor. Balık burcunun mistik tarafının dışında, inançsal muhafazakarlığa da meyilli olmasının etkisini dolunay anında net bir şekilde görebilmek mümkün. İnançlı ve/veya

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

21 Eylül Salı günü, Ankara saatiyle sabaha karşı 02:55’te Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Etkisini Pazar günü öğlen saatlerinden itibaren hissettirecek olan dolunay; zodyağın son burcu Balık’ın sonlandırma enerjisini ve mistikliğini tüm gücüyle taşıyor.

Balık burcunun mistik tarafının dışında, inançsal muhafazakarlığa da meyilli olmasının etkisini dolunay anında net bir şekilde görebilmek mümkün. İnançlı ve/veya spiritüel sandığınız pek çok kişinin gerçekte nasıl insanlar olduklarının ve sizi nasıl kandırdıklarının ortaya çıkması sebebiyle hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Siz aşka ruhsal ve duygusal baksanız da partnerinizin yüzeysel ve yalancı davranması sizi üzebilir. Zaten aile ve yuva içerisinde ahlaksızca davranışlar ve aldatma sebepli kıskançlıklar yüzünden tartışma ve kavgalar yaşanması oldukça olası bu dolunayda.

Çalışma hayatına ve mevcut hayat düzenimize, artan Corona vakaları sebebiyle yeni kısıtlama kararları getirilebilir. Özellikle Samsun ve Antalya gibi kıyı şeridi şehirlerimiz ile Beyşehir Gölü civarında suyla ilgili kazalar yaşanabilir.

Dolunay sebebiyle pek çok kişinin iş hayatında zorlayıcı koşullar meydana gelebilir, kariyerinde düşüş yaşayanlar, iletişim sorunları yüzünden otoriteyle çatışmalar yaşayanlar ve işini kaybedenler olabilir. Ama en çok aşırı materyalist davranmakta ısrar edenler, çalışma hayatında dürüst ve ahlaklı olmayanlar ve işini hayatının odağına koyduğu için hayatı kaçıranları vurarak, onları sudan çıkmış balığa çevirecek gibi görünüyor bu Balık dolunayı.

Çünkü Balık burcunun parayla işi olmaz, onun en önemli özelliği Allah teslimiyeti ve hayatın içinde akışta kalabilme becerisidir. Bu sebeple, özellikle iş hayatında yaşaması muhtemel her türlü olumsuzluğa rağmen Allah’a teslim olmayı kabullenerek dönüşebilenler; Balık dolunayıyla beraber hayatta daha da güçlendiklerini görecekler.

Bu Balık dolunayında hayatınız alt üst olursa üzülmeyin ve her şerrin aslında bir hayrı olduğunu unutmayın. Ne biliyorsunuz, belki hayatınızın altı üstünden daha iyidir ????

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.