SON DAKİKA
Hava Durumu

“İslâm şehir ve medeniyet” semineri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kişisel gelişim seminerleri çerçevesinde personele “İslâm, şehir ve medeniyet” konulu eğitim verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğundaki eğitim meclis salonunda yüz yüze gerçekleştirildi. Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Mehmet Çelenk’in konuşmacı olarak katıldığı ve sohbet şeklinde geçen programda, toplumsal hayatın beşiği

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
“İslâm şehir ve medeniyet” semineri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kişisel gelişim seminerleri çerçevesinde personele “İslâm, şehir ve medeniyet” konulu eğitim verildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğundaki eğitim meclis salonunda yüz yüze gerçekleştirildi. Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Mehmet Çelenk’in konuşmacı olarak katıldığı ve sohbet şeklinde geçen programda, toplumsal hayatın beşiği olan ve binlerce yıllık tarihe sahip şehir ve medeniyetlerin oluşum ve gelişim aşamaları ele alındı. Toplu hayatın kalitesinin arttırılması, sağlıklı çevre, kültürel işlevsellik, şehir benliği, yerel bilince sahip olma, ekolojik denge konularıyla ilgili zengin içerikli bir sunum yapan Dr. Mehmet Çelenk’e, program sonunda Eğitim Şube Müdürü Mahmut Turunç tarafından tablo hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.