SON DAKİKA
Hava Durumu

4-10 EKİM HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

Bu hafta boyunca Güneş ve Mars kavuşum halinde ve Jüpiter, Uranüs ve Chiron ile aralarındaki etkileşimler oldukça aktif. Bu hafta da politika, dini ve manevi konular ile ticari ve gönülsel ilişkilerin ana gündeminiz olma ihtimali oldukça yüksek. Bahsetmiş olduğum bu aktif mücadele vurgusu, mücadele ettiğiniz konularda bundan sonra hayatta daha sağlam bir duruş sergilemenizi sağlayacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2021 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bu hafta boyunca Güneş ve Mars kavuşum halinde ve Jüpiter, Uranüs ve Chiron ile aralarındaki etkileşimler oldukça aktif. Bu hafta da politika, dini ve manevi konular ile ticari ve gönülsel ilişkilerin ana gündeminiz olma ihtimali oldukça yüksek.

Bahsetmiş olduğum bu aktif mücadele vurgusu, mücadele ettiğiniz konularda bundan sonra hayatta daha sağlam bir duruş sergilemenizi sağlayacaktır. O yüzden ettiğiniz mücadele için hayıflanmayın bence.

Terazi’deki Merkür retrosunun üzerimizdeki etkisi de “ben buradayım” dedirtecek cinsten! Merkür retrosunun 19 Ekim’e kadar sürecek etkilerini merak edenler, geçen hafta yayınlamış olduğum hafta videosunu tekrar bir izlesinler derim ????

4-6 Ekim arasında; gökyüzündeki mücadele vurgusuna rağmen, bir o kadarlık da romantizm kokusu var. Bu durum pek çok sanatçıya, güzel eserler ortaya koyacak ilhamı verebilir. Platonik aşka tutulanlar olabilir bu dönemde.

6-7 Ekim’de Plüton durağan konumda olacak ve 7 Ekim akşam saatlerinden itibaren ileri pozisyona geçecek. Bir süredir iş hayatında arkanızdan sinsi sinsi kazılan kuyular açıktan açığa yapılmaya başlayabilir. Yerel politikada üst konumda yer alan kişilerin aralarında sosyal medya, yazılı ve görsel basın üzerinden yanlış anlaşılma sebepli gerçekleşen tartışma ve atışmaların dozu daha da artabilir. 7 Ekim tarihinden itibaren ticaret hayatındaki sıkışmadan kaynaklı olarak mücadele vurgusu da daha artacak gibi görünüyor.

8-10 Ekim arasında; sosyal haklarının korunması pek çok kişinin ana gündem maddesi olacak gibi duruyor. Özellikle gerçekten sıkıntıda olan kişilerin hayrına bir şeyler yapma isteği ve bunun için mücadele etme vurgusu oldukça aktif gökyüzünde. Sosyal medya üzerinden yardım amaçlı yapılan kampanyaların yayıldığını sıkça görebiliriz bu dönemde.

Yine 8-10 Ekim arasında; ilişki ve ortaklıklardaki tartışmalarda kendini kanıtlama amaçlı üste çıkma durumu söz konusu olabilir. Yine bu dönemde, iş hayatında şansına çok güvenme ve sabırsızca davranarak abartılı risklere girme etkisi baskın. Bu dönemde aşırı aceleci hareketler yüzünden başınıza bir kaza gelmemesi adına kendinize de dikkat edin ayrıca!

Haftanın en önemli görünümü; 7 Ekim günü öğleden sonra gerçekleşecek olan Venüs Yay geçişi. 5 Kasım’a kadar sürecek olan Venüs Yay geçişi; pek çok kişiyi para kazanma konusunda iyimser ve hayalci tavırlar içerisine sokabilir. İlişkilerde aşırı özgürlük vurgusu kaynaklı sorunlar yaşanabilir.

Venüs Yay geçişi boyunca ayrıca; dini otorite figürlerinin beslenme, gıda ürünleri ve/veya çocukları odağa alan ve daha önce de yapmış oldukları açıklamalar tekrar gündeme gelebilir.

Ülkemizdeki sığınmacılarla ilgili bazı konular da bu dönemde gündeme gelecek gibi görünüyor. Yabancı sığınmacılara sağlanan bazı haklar, ya da sadece onların faydalanabileceği yurtdışı kaynaklı yardım ya da hibeler; maddi sorunları ola bazı halk kesimlerinin ciddi anlamda tepki vermesine sebep olabilir. 2 hafta önce yayınlamış olduğum hafta videomda Güneş Terazi geçişinden bahsederken belirttiğim gibi; yabancı sığınmacılara yönelik saldırılar ya da yabancı sığınmacıların karıştığı şiddet olayları söz konusu olabilir 7 Ekim’den itibaren. Bu potansiyel olaylar, halkın sosyal haklarını kısıtlayıcı sert etkili hükümet kararları ile sonuçlanabilir. Hatırlarsanız Güneş Terazi geçişinden bahsederken de sığınmacılarla ilgili olası herhangi bir olayda halk tepki gösterse bile, sonuçta canı yanan yine halk olacak gibi görünüyor demiştim. Benzer bir etki Venüs Yay geçişinde de oldukça sert bir şekilde aktif!

Venüs Yay geçişi boyunca, özellikle bu hafta; gökyüzündeki adalet ve mücadele duygusunu, başka insanlara zarar verecek olaylara sebep olacak şekilde değerlendirmemenizi tavsiye ederim. Az önce de bahsettiğim gibi; haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz çünkü…

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.