SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına devam etti

Bursaspor’da Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım yeni teknik direktörleri Fatih Tekke’yle sabah idmanı yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Taha Altıkardeş, Ramazan Keskin ve İsmail Çokçalış yer almazken, Cüneyt Köz de takımdan ayrı düz koşu yaptı. TFF 1. Lig’in 3. haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanı ile bu maçın hazırlıklarına

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2021 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2021 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına devam etti

Bursaspor’da Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım yeni teknik direktörleri Fatih Tekke’yle sabah idmanı yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Taha Altıkardeş, Ramazan Keskin ve İsmail Çokçalış yer almazken, Cüneyt Köz de takımdan ayrı düz koşu yaptı.
TFF 1. Lig’in 3. haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanı ile bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Fatih Tekke nezaretinde yapılan idman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde taktik çalışmalar yaptı. Sakatlıkları bulunan Ramazan Keskin, İsmail Çokçalış ve Taha Altıkardeş’in tedavilerine devam edilirken Cüneyt Köz takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bursaspor, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.