SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaşla göz arasında motosikleti çalıp kayıplara karıştı

Bursa’da bir dönerci dükkânının önünde duran motosikleti saniyeler içerisinde çalan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. Olay, geçtiğimiz gün Gazcılar Caddesi üzerinde bulunan bir dönerci dükkânında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam için paket servise hazırlanan dükkândaki çalışanların yoğunluğunu fırsat bilen hırsız, kapının önündeki motosikleti saniyeler içerisinde çalarak gözden kayboldu. Olaydan bir dakika sonra paket götürmek için

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2021 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2021 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Kaşla göz arasında motosikleti çalıp kayıplara karıştı

Bursa’da bir dönerci dükkânının önünde duran motosikleti saniyeler içerisinde çalan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.
Olay, geçtiğimiz gün Gazcılar Caddesi üzerinde bulunan bir dönerci dükkânında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam için paket servise hazırlanan dükkândaki çalışanların yoğunluğunu fırsat bilen hırsız, kapının önündeki motosikleti saniyeler içerisinde çalarak gözden kayboldu. Olaydan bir dakika sonra paket götürmek için dışarı çıkan kurye, motosikleti yerinde göremeyince güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir kişinin dükkanı yolun karşı tarafından izlediği ve yoğunluktan faydalanarak kapının önünde duran motosikleti saniyeler içerisinde çalarak kaçtığı görüldü. Durumu polise bildiren işletme sahipleri, motosikletin bir ân önce bulunmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.