SON DAKİKA
Hava Durumu

10 HAZİRAN 2021’DEKİ GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİ

10 Haziran Perşembe günü Ankara saatiyle 13:53’de, İkizler burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Uzun vadeli bir yeniay etkisine sahip olan bu tutulmanın etkileri büyük ihtimalle 2022 Ocak ve 2022 Aralık tarihlerinde tekrar kendisini hatırlatacaktır. 29 Mayıs’ta başlayan retro Merkür’ün başrolde olacağı tutulmada Terazi burcu yükseliyor. Terazi burcu en genel hatlarıyla; adalet, politika ve ilişkilere

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

10 Haziran Perşembe günü Ankara saatiyle 13:53’de, İkizler burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Uzun vadeli bir yeniay etkisine sahip olan bu tutulmanın etkileri büyük ihtimalle 2022 Ocak ve 2022 Aralık tarihlerinde tekrar kendisini hatırlatacaktır.

29 Mayıs’ta başlayan retro Merkür’ün başrolde olacağı tutulmada Terazi burcu yükseliyor. Terazi burcu en genel hatlarıyla; adalet, politika ve ilişkilere vurgu yapar. Bu tutulmada da bu vurguyu bariz bir şekilde görebiliyoruz zaten.

Özellikle yukarıda verdiğim tarihlerde; diğer insanlardan gizlenen bazı bilgilere ve yanlış anlaşılmalara dair yeni uluslararası gündemler oluşabilir. Uluslararası arenada, kanun kaçakları ve suçlular sebepli sınır anlaşmazlıkları söz konusu olabilir. Hatta bu yüzden bir askeri tatbikat durumu bile gündeme gelebilir.

Tutulma ayrıca uzun zamandır da sürekli uyardığım gibi; dini bilgiyi insanları manipüle etmek kendi çıkarına kullanan ve insanları kandıran kişilere vurgu yapıyor. Özellikle çocukları, eğitim alan gençleri ve bilimi hedef alarak, kendi inançlarını onlara empoze etmeye çalışan kişilerin sayısında artış olabilir.

Tutulma haritasında aşk açısından güzel etkiler olsa da evlilikler ve uzun süreli ilişkilere yönelik kadersel ve sıkıntılı vurgular mevcut. Aile içinde partnerler arasında meydana gelecek baskınlık çatışmaları evliliklere zarar verebilir. Ailenin dirliği için yapılan yanlış kariyer atılımlarından ve açgözlülükle yapılan yatırımların kayıpla sonuçlanmasından kaynaklı olarak, hane içindeki bütçe problemleri partnerler arasındaki ana kavga sebebi olabilir.

Güneş tutulmasında dedikoduya yönelik de bir vurgu söz konusu. Özellikle son 1,5 yıldır gündemimizi meşgul eden Corona konusunda, özellikle önceki dönemlerde yaşananlar üzerinden insanlara yanlış açıklamalar yaparak dikkat çekmeye çalışan kişileri sosyal medyada ve TV ekranlarında sıkça görebiliriz.

Tutulma haritası özellikle mistik ve spiritüel şifayla ilgili konulara fazlasıyla dikkat çekiyor. Bu konularda şimdiye kadar duymadığımız, özellikle dini bilgiyle de harmanlanmış yepyeni eğitimler veya şifa teknikleri gündeme gelebilir. Şifa konusunda kendini insanlara bir guruymuş gibi tanıtan ama aslında insanları yanılgıya düşürmesi muhtemel kişiler de olacaktır bu dönemde. Bu tip eğitimlere katılmadan önce, karşınızdaki kişinin bilgisini ve güvenilirliğine emin olmanızı tavsiye ederim.

Güneş tutulmasının etkisiyle; özellikle etkisini çok bariz hissettireceği 2022 Ocak ve 2022 Aralık tarihlerinde; kadın ve erkeklerdeki ani kısırlık problemleri ya da kadınların hamile kalma-hamileliği sürdürme durumlarıyla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

Aynı durum ekinlerin hasatı konusunda da yaşanabilir. Tarım ürünlerine ulaşmak giderek daha da sorun olmaya başlayacak gibi görünüyor.

10 Haziran’daki Güneş tutulmasının ülkemizdeki ana etkisi; halkın, borçlarından kaynaklı olarak daha da kısıtlanma altına gireceğini gösteriyor olması.

Statüsünü ve konumunu kaybetmekten korkan ve yönetici konumunda olan her kim varsa; konumunu korumak için bir kontrol manyağı gibi davranabilir. Diğer insanlardan gerçekleri saklamak adına daha da fazla yanlış bilgi ve dedikodu yayabilir ve alakasız insanları hedef göstermeye çalışabilir.

Unutmayalım ki; İkizler’de retro yapan, üstelik de Neptün tarafından körlenmiş Merkür’ün başrolde olduğu bir Güneş tutulması yaşayacağız.

Bu da demek oluyor ki; bize her söylenene kayıtsız şartsız inanıp hedef olarak gösterilen insanlar hakkında peşin hüküm vermememiz gereken dönemlerden geçiyoruz.

2021 Ocak ayına kadar gözünüzü açık tutun, hemen herkese kanmayın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.