SON DAKİKA
Hava Durumu

Ambulans kavşakta otomobille çarpıştı: 4 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Göl Yolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında Bursa’dan Yalova’ya bir hasta götürdükten sonra dönüş yoluna geçen özel firmaya ait bir ambulans kavşakta otomobille çarpıştı. Savrulan ambulans devrilirken, ambulansta bulunan şoför ve iki sağlık görevlisi ile birlikte otomobil sürücüsü hafif yaralandı. Kaza, saat 18.00 sıralarında Orhangazi’de Bursa-Yalova Karayolu Göl Kavşağında meydana geldi. Alınan

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 07:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Ambulans kavşakta otomobille çarpıştı: 4 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Göl Yolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında Bursa’dan Yalova’ya bir hasta götürdükten sonra dönüş yoluna geçen özel firmaya ait bir ambulans kavşakta otomobille çarpıştı. Savrulan ambulans devrilirken, ambulansta bulunan şoför ve iki sağlık görevlisi ile birlikte otomobil sürücüsü hafif yaralandı.
Kaza, saat 18.00 sıralarında Orhangazi’de Bursa-Yalova Karayolu Göl Kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Fikret Çelik (42) idaresindeki 16 SRF 65 plakalı hasta nakil ambulansı Bursa’dan Yalova’ya bir hasta götürdü. Özel bir firmaya ait ambulans Yalova’dan Bursa’ya dönüş yolunda Orhangazi’de Göl yolu kavşağında kavşaktan geçiş yapmak isteyen Cemil Kaya (55) idaresindeki 16 P 5744 plakalı otomobille çarpıştı.

Ambulans devrilip sürüklendi
Çarpışmanın şiddeti ile kontrolden çıkan ambulans yan yatarak yaklaşık 70 metre sürüklendi. Kazada Ambulans sürücüsü Fikret Çelik ile birlikte ambulansa bulunan hemşire Betül Erzi (23) ve sağlık görevlisi Serhan Şahin (53), otomobil sürücüsü Cemil Kaya hafif yaralandı.

Trafik aksadı
Kaza nedeniyle Yalova-Bursa karayolunda trafik tek şeritten sağlanırken, kaza nedeniyle olay yerine ambulanslar sevkedildi. Kaza yapan ambulanstaki sağlık personeline ilk müdahale meslektaşları tarafından olay yerinde yapılırken, yaralılar Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.