SON DAKİKA
Hava Durumu

Babaeski’de icradan satılık 643.659 m² tarla

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Babaeski İcra Dairesi tarafından Kırklareli İli, Babaeski İlçesine bağlı Erikleryurdu Mah/Köyde bulunan ve ilanda özellikleri verilen 643.659 metrekare büyüklüğündeki tarla satışa çıkarıldı. İçerisinde prefabrik bir bina bulunan taşınmaz imar planı içerisinde kalmakta olup planda Doğalgaz Çevirim Santralı olarak belirlenmiş ve Taşınmaz irtifak hakkına ilişkin şerhle birlikte satılacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Babaeski’de icradan satılık 643.659 m² tarla

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Babaeski İcra Dairesi tarafından Kırklareli İli, Babaeski İlçesine bağlı Erikleryurdu Mah/Köyde bulunan ve ilanda özellikleri verilen 643.659 metrekare büyüklüğündeki tarla satışa çıkarıldı.

İçerisinde prefabrik bir bina bulunan taşınmaz imar planı içerisinde kalmakta olup planda Doğalgaz Çevirim Santralı olarak belirlenmiş ve Taşınmaz irtifak hakkına ilişkin şerhle birlikte satılacaktır.

Satış ihalesiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıdaki linge tıklayınız..

https://www.ilan.gov.tr/ilan/795632/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/tekirdag-babaeskide-643-659-m2-tarla-icradan-satiliktir-coklu-satis-

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.