SON DAKİKA
Hava Durumu

Sel sularına kapılan yüzlerce araç denize sürüklendi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi. Sel sularına kapılan yüzlerce araç denize sürüklendi – Tıkla İzle Kastamonu’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede olduğu gibi Bozkurt ilçesi de sel sularının altında kaldı. Ezine çayından taşan sel suları ile kaplanan kent merkezi, akarsu yatağına döndü.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2021 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2021 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Sel sularına kapılan yüzlerce araç denize sürüklendi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi.

Kastamonu’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede olduğu gibi Bozkurt ilçesi de sel sularının altında kaldı. Ezine çayından taşan sel suları ile kaplanan kent merkezi, akarsu yatağına döndü. Evlerin 2. katlarına kadar ulaşan sel sularına kapılan yüzlerce araç ise denize sürüklendi. Sel sularında sürüklenen bazı araçlar ise sokak aralarında üst üste yığılarak hurdaya döndü.

Evlerinden selin görüntüsünü cep telefonu kameraları ile görüntüleyen vatandaşlar, binalarda alt katlarda oturanların üst katlara ve çatılara çıktığını, bazı vatandaşların ise sığındıkları alanlarda kurtarılmayı beklediğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.