SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa Uludağ Üniversitesine bağlı birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversite Senatosunun tespit ettiği atama kriterlerine göre öğretim elemanı alınacaktır. Profesör ve Doçent kadrosu için Personel Daire Başkanlığına ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmak gerekmektedir.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2021 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2021 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa Uludağ Üniversitesine bağlı birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversite Senatosunun tespit ettiği atama kriterlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Profesör ve Doçent kadrosu için Personel Daire Başkanlığına ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmak gerekmektedir.
Doçentler 2547 sayılı Kanunun 36.maddesinin (a) bendinin 1.fıkrasına göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere alınacaktır.Adaylar 657 sayılı Kanunun 48.maddesindeki şartlarını taşımak zorundadır.Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
İlanla ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/796681/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/akademik-personel-alimlari/bursa-uludag-universitesi-ogretim-uyesi-aliyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.