SON DAKİKA
Hava Durumu

22 AĞUSTOS KOVA DOLUNAYININ ETKİLERİ

22 Ağustos Pazar günü, Ankara saatiyle 15:02’de, Kova burcunda yılın ikinci dolunayı meydana gelecek. Aynı zamanda anaretik derece dediğimiz 29 derecede gerçekleşecek dolunay, gökyüzündeki toprak üçgenine rağmen, oldukça zorlayıcı etkilere sahip. Etkisini bugün itibariyle göstermeye başlayarak, 25 Ağustos’a kadar hissedilecek olan dolunayda; yabancılarla ve/veya göçmenlerle ilgili bazı konularda ortaya çıkan durumların, adaleti sağlamak adına toplumu

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2021 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2021 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

22 Ağustos Pazar günü, Ankara saatiyle 15:02’de, Kova burcunda yılın ikinci dolunayı meydana gelecek. Aynı zamanda anaretik derece dediğimiz 29 derecede gerçekleşecek dolunay, gökyüzündeki toprak üçgenine rağmen, oldukça zorlayıcı etkilere sahip.

Etkisini bugün itibariyle göstermeye başlayarak, 25 Ağustos’a kadar hissedilecek olan dolunayda; yabancılarla ve/veya göçmenlerle ilgili bazı konularda ortaya çıkan durumların, adaleti sağlamak adına toplumu harekete geçireceğini söylemek mümkün. Göçmenlere verilen abartılı maddi yardımlar ortaya çıkarak, toplumda tepkilere yol açacak gibi görünüyor.

Turizm sektörü de dolunayın gündeminde. Son 1 aydır yaşadığımız yangınların ve sellerin yaşattığı acı ve kayıplara ek olarak, turizm sektörü de ciddi zarar gördü. Bu sektörü canlandırmak adına, özellikle sahil şeridinde bulunan turizm noktalarını ilgilendiren yeni imar kararları gündeme gelebilir. Halk, bu konuda alınan kararlara tepki gösterebilir.

Zaten genel anlamda, ekonomi yönetiminin emlak alımını destekleyici açıklamalar yapacağına dair vurgular söz konusu. Ancak gökyüzü bu konuda yeni bir anlaşma sözleşmenin içine girerek yapılacak emlak alımlarındaki belirsizliklere karşı bizleri uyarıyor. Henüz yapımına başlanmamış ve sadece projesi mevcut bir evi satın almak gibi bir düşünceniz varsa, bu konuda işlerin beklediğiniz gibi gitmeyebileceğini bilin.

Dolunayın etkisiyle spekülatif yatırımlar sebepli ani para kayıpları gündeme gelebilir. Emek ve alın teriyle elde edilecek kazanımlar açısından ise oldukça olumlu görünümler var. Tembelliği, kolaycılığı ve kısa vadeli kazanımları asla desteklemiyor gökyüzü anlayacağınız!

Corona sebepli ölümlerdeki artış dolunaydaki ana gündem maddelerinden bir tanesi. Corona sebepli çocuk ölümleri de meydana gelebilir. Artan vaka sayıları kaynaklı konuşmalar ve tartışmalar gündeme gelebilir.

Aile içi para sebepli çatışmalardaki artıştan kaynaklı olarak, yuvanın dirliğini sağlamakta zorlanmalar söz konusu olabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.