SON DAKİKA
Hava Durumu

5 KASIM AKREP YENİAYININ ETKİLERİ

5 Kasım Perşembe günü, Ankara saatiyle 00:15’te Akrep burcunda bir yeniay meydana gelecek. Akrep burcundaki Mars’ın eşlik ettiği yeniay anı haritasında Aslan burcu yükseliyor ve Uranüs etkisi de oldukça aktif. Yeniay anı haritasında toprağın altı, iklim, soy, aile, vatan gibi konulara çok fazla vurgu var. Pek çok ailede, parasal belirsizlikler sebebiyle yapılacak kavgalar, terk edişler

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2021 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2021 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

5 Kasım Perşembe günü, Ankara saatiyle 00:15’te Akrep burcunda bir yeniay meydana gelecek. Akrep burcundaki Mars’ın eşlik ettiği yeniay anı haritasında Aslan burcu yükseliyor ve Uranüs etkisi de oldukça aktif.

Yeniay anı haritasında toprağın altı, iklim, soy, aile, vatan gibi konulara çok fazla vurgu var. Pek çok ailede, parasal belirsizlikler sebebiyle yapılacak kavgalar, terk edişler ve bu yüzden yuvanın bütünlüğünün yara alma ihtimali oldukça yüksek Akrep yeniayında.

Ailelerde ebeveynler, kardeşler ve akrabalar arasında emlak ve toprak sebepli kavgalar olabilir. Hatta bu durum, kendi adaletini sağlamak adına birbirinin canını yakma ya da cinayete kadar varabilir. Miras kavgası kaynaklı cinayet haberi çok alabiliriz önümüzdeki 15 gün boyunca.

Aynı şekilde iş hayatında ve ticari ortaklıklar arasında da etik dışı çok fazla haber duyabiliriz. Bazı şirketlerin geçmişteki yurtdışı ile alakalı mafyatik ilişkileri gündemimiz olabilir önümüzdeki 15 gün.

Gökyüzünde ayrıca, önümüzdeki 15 gün boyunca kazalara ve yaralanmalara çok açık olacağımızı gösteren görünümler var. İşyerlerindeki iş kazalarında artışlar da olabilir. Agresif, kavgacı ve aceleci hareketlere karşı dikkat edin diyorum.

Okullarda çocuklar arasında artan Corona yayılımının ailelere de sıçraması sebebiyle, Corona vakaları iyiden iyiye uçuşa geçecek gibi görünüyor. Bu sebeple işyerlerine yönelik yeni tedbirler alınması kararı çıkabilir hükümetten.

Ülkemizdeki yabancı sığınmacılar konusu bu yeniayda da kanayan yaramız olmaya devam edecek gibi. Yabancı sığınmacılara iş hayatında yeni imkanlar sağlanması söz konusu olabilir. Bu sebeple iş yerlerinde sendikaların greve başlaması ya da çalışanların yapacağı protesto yürüyüşleri, önümüzdeki 15 güne damgasını vurabilir.

Yabancı para birimlerinin fiyatlarının son haftalarda giderek artmış olması, ithalat ve ihracatla uğraşanlar açısından sorun olabilir.

Komşumuz olan ülkelerin arkamızdan çevirdikleri bazı oyunlardan kaynaklı olarak, bir mahkumun salıverilmesi konusunda sorunlar yaşayabiliriz.

Akrep yeniayında hava koşullarında da bazı aşırılıklar gözleyeceğimizi düşünüyorum. Bir yağmurlu bir güneşli havalar bizi bekliyor olabilir önümüzdeki 15 gün boyunca. Ayrıca sismik faaliyetlerde artış görme ihtimalimiz mevcut. Özellikle Bartın-Kastamonu-Tuz Gölü’nün batısı-Mersin’i kapsayan hat, bu etkinin en çok görüleceği yerler olabilir.

Akrep yeniayı ve gökyüzündeki yoğun Akrep etkisi, pek çok kişiyi gizemlere, okült konulara ve astrolojiye meyillendirecektir. Negatif enerjili öğretilere karşı dikkatli olunması konusunda tekrar hepinizi uyarıyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.