SON DAKİKA
Hava Durumu

Adanur: “Önemli bir basamağın eşiğindeyiz”

Ameliyat edilen Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur, geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederken, yeşil-beyazlı takımın bu akşam Kocaelispor’la oynayacağı maçı da önemli bir eşik olarak gördüğünü söyledi. Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur’un açıklaması şu şekilde: “Telefon ve sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Bugün çok önemli bir basamağın eşiğindeyiz. Bugüne

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2021 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Adanur: “Önemli bir basamağın eşiğindeyiz”

Ameliyat edilen Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur, geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederken, yeşil-beyazlı takımın bu akşam Kocaelispor’la oynayacağı maçı da önemli bir eşik olarak gördüğünü söyledi.
Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur’un açıklaması şu şekilde: “Telefon ve sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Bugün çok önemli bir basamağın eşiğindeyiz. Bugüne kadar ortaya koyduğumuz emek ve çabanın mükafatını geçtiğimiz 3 hafta galip gelerek aldık. Allah nasip ederse bugün 4 olacak. Bende eğer başıma daha büyük bir felaket gelmezse mutlaka maçta olacağım. Dualarınızı bizden eksik etmeyin, Allah’ın izniyle başaracağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.