SON DAKİKA
Hava Durumu

SOYLU’NUN ŞAHSINDA HEDEFLENEN NE?

Yazının Giriş Tarihi: 28.05.2021 14:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 14:21

Kim ne derse desin cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dur. Onun zamanında baş belası PKK bitme noktasına getirilmiştir. Diğer terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarla da onlara büyük darbeler indirilmiştir. Aynı şekilde uyuşturucu kaçakçıları da Soylu döneminde büyük darbeler yemişlerdir. Diğer asayiş olaylarında da Soylu zamanında hissedilir derecede azalma meydana gelmiştir.

***

At sahibine göre kişner diye bir söz vardır. Gerçekten de doğrudur. Süleyman Soylu’nun devri zamanında bugüne kadar son derece aktif bir mücadele verilmiştir. Süleyman Soylu’nun bir ayağı devamlı terör mücadelesi veren mehmetçiklerimizin yanında olmuştur. Ankara’dan fetva veren bir konumda asla olmamıştır. Devamlı sahada olmuştur. Sadece malum PKK terörü değil 15 Temmuz hain ve alçak Fetö darbe girişimine karşı da birebir yalınkılıç mücadele eden kişilerin başında yer almıştır. Kısacası şunu ifade edebiliriz ki Süleyman Soylu hiçbir konuda geri vites yapmamıştır. Devamlı olarak olayların üzerine büyük bir cesaretle gitmiştir. Bu durum milletimiz tarafından da büyük bir takdirle karşılanmıştır. Nitekim pandemi yasakları konusuyla ilgili bir meseleden dolayı istifa ettiğinde de bütün millet ayaklanmıştır. O zaman olduğu gibi bugün de hem Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Süleyman Soylu’ya sonuna kadar destek vermişlerdir. Bilhassa Devlet Bahçeli’nin desteği son derece önemlidir ve Erdoğan’ın elini de kuvvetlendirmektedir.

En son Sedat Peker olayı ile ortaya atılanlara karşı da gazetecilerin bütün sorularına samimiyetle ve dimdik durarak cevap vermesi milletimiz tarafından takdirle karşılanmıştır.

Soylu bütün görev ve yetkilerinin bilincinde olarak korkusuz ve kendinden emin bir tavır sergilemektedir.

***

Türkiye’nin terörle mücadelesinde çok büyük başarı sağlanmasında en büyük pay sahibi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dur. Bu nedenle hakkında sayısız kumpaslar kurulmaktadır. Soylu’dan başta PKK olmak üzere Türkiye düşmanları memnun değildir ama milletimiz son derece memnunum. Bu millet hedefin Türkiye olduğunun bilincindedir ve Erdoğan’ı olduğu gibi Soylu’yu da yedirmeye niyetli değildir.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.