SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Yönetim Kurulu, Emniyet Müdürü’ne ziyarette bulundu

Bursaspor’un yeni yönetimi önemli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler bu kez de Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı makamında ziyaret etti. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un yeni yönetimi ziyaretlerini sıklaştırdı. Yeşil-beyazlı kulübün başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı ziyaret etti. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Ekip Liderimiz Emin Adanur, Başkanımız

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2021 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2021 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor Yönetim Kurulu, Emniyet Müdürü’ne ziyarette bulundu

Bursaspor’un yeni yönetimi önemli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler bu kez de Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı makamında ziyaret etti.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un yeni yönetimi ziyaretlerini sıklaştırdı. Yeşil-beyazlı kulübün başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı ziyaret etti. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde:
“Ekip Liderimiz Emin Adanur, Başkanımız Hayrettin Gülgüler ve yönetim kurulu üyelerimiz Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı makamında ziyaret etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete Ekip Liderimiz Emin Adanur, Başkanımız Hayrettin Gülgüler, yönetim kurulu üyelerimiz; Fehim Ferik, Tamer İşler ve Serhat Akgün katıldı. Ziyaretin sonunda Ekip Liderimiz Emin Adanur, Başkanımız Hayrettin Gülgüler ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’a hediyelerini taktim ettiler.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.