SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye’nin en lezzetli kuzu döneri şimdi NİLÜFER’de…

Türkiye’nin en lezzetli kuzu döner markası Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, Yıldırım Ulus’taki adresinden sonra protokolün yoğun katılımıyla Nilüfer’deki misafirlerine de, kapılarını açtı. 1974 yılında RT GRUP bünyesinde kurulan Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, kalite ve hijyenden ödün vermeden, aynı lezzet anlayışıyla eşsiz kuzu döneri sunmanın haklı gururunu yaşarken Yıldırım Ulus’taki restoranın ardından Nilüfer Küçük

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2021 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2021 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Türkiye’nin en lezzetli kuzu döneri şimdi NİLÜFER’de…

Türkiye’nin en lezzetli kuzu döner markası Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, Yıldırım Ulus’taki adresinden sonra protokolün yoğun katılımıyla Nilüfer’deki misafirlerine de, kapılarını açtı.

1974 yılında RT GRUP bünyesinde kurulan Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, kalite ve hijyenden ödün vermeden, aynı lezzet anlayışıyla eşsiz kuzu döneri sunmanın haklı gururunu yaşarken Yıldırım Ulus’taki restoranın ardından Nilüfer Küçük Sanayi Bankalar Girişi’nde de yeni şubesini, törenle hizmete açtı.

‘HER EK İSTİHDAM, ÇOK DEĞERLİ’

AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Refik Özen, Muhammet Müfit Aydın, Ahmet Kılıç ve Atilla Ödünç, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, BTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Divan üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, BTSO Başkan Yardımcıları İsmail Kuş ve Cüneyt Şener, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül’ün yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim açılış törenine katıldı. Törende konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “BTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa PERDER Başkanı olan Sayın Haşim Kılıç Bey’in de ortağı olduğu işletmenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ek istihdam yaratan işletmelerimizi çok önemsiyoruz” diye konuştu. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da “Her açılan işyeri, ekonomiye katkı demek. Kapılarını açan bu restoranın da bereketli kazançlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da “İlçemizde önemli bir istihdam olanağı gerçekleştiren ve büyüyerek Nilüfer’de de hizmet vermeye başlayan Yusuf Çelik Kuzu Et Döner’in hayata geçirdiği her yatırım, ülke ekonomimiz için çok değerli” dedi.

150’YE YAKIN İSTİHDAM SAĞLANIYOR

50 metrekarede başladıkları yolculukta bugün iki restoranda yaklaşık 4 bin metrekarede 150’ye yakın istihdam sağladıklarını belirten RT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tosun, “Çok uygun fiyata kaliteli et kuzu döner sunuyoruz. Bu iki restoranımızın ardından yatırım planlarımız doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetim Kurulumuz adına tüm çalışanlarımıza, tüm paydaşlarımıza ve açılışımızı onurlandıran protokolümüz, basın mensuplarımız ve dostlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç da “Pandeminin etkilerine rağmen yatırımlarımızı sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her istihdam imkanı oluşturan yatırım, bu ülkenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak. Pandemide zor bir dönem geçiren yeme-içme sektörü, normalleşme ve aşılamanın hızlanmasıyla birlikte toparlamayı hızlı bir şekilde gerçekleştirecektir. Biz de bu motivasyonla taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.