SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS BOĞA BURCUNA GEÇİYOR

Para ve sevgiye bakışımızı ifade eden Venüs, bugün itibariyle yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçiyor. 9 Mayıs’a kadar sürecek olan Venüs Boğa geçişini, elbette Venüs’ün diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre değerlendirmek gerekiyor. 15-30 Nisan arasında, para konusunda hiç umulmadık gelişmelerin olması oldukça muhtemel Özellikle dolar ve euro konusunda hiçbir spekülasyonun tutmadığını görebiliriz bu dönemde. Aynı umulmadık

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Para ve sevgiye bakışımızı ifade eden Venüs, bugün itibariyle yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçiyor.

9 Mayıs’a kadar sürecek olan Venüs Boğa geçişini, elbette Venüs’ün diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre değerlendirmek gerekiyor.

15-30 Nisan arasında, para konusunda hiç umulmadık gelişmelerin olması oldukça muhtemel Özellikle dolar ve euro konusunda hiçbir spekülasyonun tutmadığını görebiliriz bu dönemde. Aynı umulmadık durumlar, 20-30 Nisan arasında kripto paralarda ve altında da görülebilir. Özellikle 25-29 Nisan arasında, bol bol para ve yatırımlar konuşulacak gibi görünüyor!

19 Nisan–9 Mayıs arasındaki süreçte Venüs Boğa’nın insanları para düşkünlüğüne, zengin olma isteğine, boğaza düşkünlük sebepli kilo alımına, tembelliğe ve tensel zevklere sevketme ihtimali oldukça yüksek. Özellikle 24 Nisan sonrasında pek çok kişi daha önce kaybettiği paraları tekrar yerine koymak için, hiçbirşey yapmadan para kazanabilmek adına gizli ve şeytansı işler çevirmeye kalkabilir. Bazı kişiler ise aşırı tembel ve boş davranışlara girerek doğruları görmekte zorlanabilirler ve partnerlerini memnun etmek için abartı bir şekilde para harcayarak zor duruma düşebilirler.

30 Nisan-9 Mayıs arası, ilişkilerde karşılıklı erotik çekimin artacağı ve yapıcı tutumların mevcut ilişkileri daha iyi bir boyuta taşıyabileceği bir dönem. Mistik eğilimlerde ve spiritüel konulara olan merakta bir artış da meydana gelebilir. Müzik ve sanatla uğraşmak isteyenler için de gayet olumlu etkilere sahip.

Fiziksel ve ruhsal arınmayla alakalı Ramazan ayında, zorlu görünümlere sahip tensellik ve para etkili Venüs Boğa geçişinin olması oldukça manidar olacak.

Bakalım kimler iradesini kontrol altında tutabilecek ve ruhsal anlamda arınabilecek…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.