SON DAKİKA
Hava Durumu

30 AĞUSTOS –5 EYLÜL HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı gibi güzel bir etki ile başladığımız hafta münasebetiyle; hepimizin bayramı kutlu olsun. Bu kutlu zaferin mimarları; ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Fevzi Çakmak ve diğer silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.. 30 Ağustos Pazartesi günü Merkür Terazi geçişi gerçekleşecek. 27 Eylül sonrası 3 hafta kadar retro yapacak olan

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2021 07:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2021 07:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

30 Ağustos Zafer Bayramı gibi güzel bir etki ile başladığımız hafta münasebetiyle; hepimizin bayramı kutlu olsun. Bu kutlu zaferin mimarları; ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Fevzi Çakmak ve diğer silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun..

30 Ağustos Pazartesi günü Merkür Terazi geçişi gerçekleşecek. 27 Eylül sonrası 3 hafta kadar retro yapacak olan Merkür Terazi geçişi, tam olarak 5 Kasım’da sonlanacak. Şimdilik bu haftaya özel etkilerinden bahsedeyim. Retrosuyla ilgili ayrıca bilgilendirme yaparım ????

Bu hafta da Corona vurgusu ve artan vaka/ölüm sayıları halen aktif. Özellikle son yıllarda ülkemize kabul ettiğimiz sığınmacılar kaynaklı olarak hastalık yayılımının ve ölümlerin daha da artması söz konusu olabilir. Ama bununla ilgili olarak net bir açıklama yapılmayabilir. Kapanış kararları alınabilir ve kısıtlanabiliriz bu hafta bittikten sonra.

Sığınmacıların durumu ve aşılanmalarıyla ilgili olarak diğer dünya devletleri ile sıkıntılı gündemlerimiz olabilir. Sınır kapılarımıza dair yeni kararlar alabilir diğer dünya devletleri. Ülke topraklarımızdaki sığınmacı sorunu, ülkemiz içerisinde çeşitli hareketlenmelere yol açabilir.

Corona’nın dışında, ilişkiler de ana gündem bu hafta. Özellikle ilişkilerle ilgili geçmiş bazı sorunlar gündeminizi meşgul edebilir. Ancak bu sorunların çözülmek üzere karşınıza çıktığını unutmayın ve tıpkı daha önceki haftalarda söylediğim gibi, başkalarının laflarıyla partneriniz hakkında peşin hüküm vermeyin. Mahkeme ve dava gibi gündemleriniz varsa, sonuçlanmama veya olumsuz sonuçlanma gibi etkiler söz konusu olabilir bu hafta.

Merkür Terazi geçişinin bu haftaki olumlu tarafı, eğer seçerseniz, iletişimi uzlaşmacı kurabilmeye olanak sağlıyor olması. İlişki ve iş ortaklıklarında çıkması muhtemel sorunlara rağmen orta yolu bulabilmek daha mümkün olabilir, istenirse sorunlar çözülebilir.

Spekülatif yatırım araçlarıyla ilgili olarak; aceleci davranan ve hemen kazanmak isteyenler için olumlu görünümler yok bu hafta. Ancak borsa ya da diğer araçlarda kaybetse bile sabırla bekleyenler için, ilerleyen günlerde daha olumlu şartlar cereyan edebilir.

Venüs Terazi’nin sizi coşturmasına rağmen “yaptırmayın sakın” dediğim estetik ve güzellik uygulamaları için, 3 Eylül sonrası gökyüzü güzel etkiler vermeye başlıyor. Güzelleşebilirsiniz artık yani ????

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.