SON DAKİKA
Hava Durumu

9-15 AĞUSTOS HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

İş yoğunluğumdan dolayı, bundan sonra gökyüzü görünümlerini haftalık olarak yazmaya karar verdim. Önemli gezegen geçişlerini de bu yazıların arasında bahsedeceğim. Yeniay, dolunay ve tutulmalar gibi özel görünümleri de ayrıca yazılar halinde paylaşacağım sizlerle. Geçtiğimiz 10 gün boyunca, özellikle kıyı şeritlerindeki ormanlarda yaşadığımız yangın felaketleri hepimizi ziyadesiyle üzdü ve öfkelendirdi. Neyse ki çoğunu kontrol altına almayı

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2021 06:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2021 06:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

İş yoğunluğumdan dolayı, bundan sonra gökyüzü görünümlerini haftalık olarak yazmaya karar verdim. Önemli gezegen geçişlerini de bu yazıların arasında bahsedeceğim. Yeniay, dolunay ve tutulmalar gibi özel görünümleri de ayrıca yazılar halinde paylaşacağım sizlerle.

Geçtiğimiz 10 gün boyunca, özellikle kıyı şeritlerindeki ormanlarda yaşadığımız yangın felaketleri hepimizi ziyadesiyle üzdü ve öfkelendirdi. Neyse ki çoğunu kontrol altına almayı başarabilmişiz. Böyle bir afette canla başla çalışan itfaiye ve orman işçilerimize, halkımıza ve gönüllülere çok teşekkür ediyorum.

Bu felaketten Ağustos’un ilk haftası bitene kadar kurtulamayız demiş ama içten içe de bir an önce düzelmesini ummuştum. Ama kurtulamadık. Ve maalesef kaybımız büyük. Hayatını kaybeden insanlarımıza, telef olan hem yaban hayvanlarına hem de evcil hayvanlarımız, yok olan ormanlarımız hepimizin kalbini yaktı. Allah bir daha yaşatmasın diyorum tekrar!

Yangının bilançosunun ağırlığı bu hafta ortaya çıkacak gibi görünüyor. Bilmediğimiz veya duymadığımız üzücü haberleri almaya devam edebiliriz maalesef. Bu da hepimizin yaşam enerjisini biraz düşürebilir. Duygusal olarak blokajlar yaşamamıza sebep olabilir. Neyse ki yenilenebilme ve küllerinden doğabilme adına gökyüzü destek atıyor bu hafta. Pozitif ve realist düşünce yapısıyla ve toplum dayanışmasını sağlayarak hareket edebilirsek, yaralarımızı hızla sarmamıza yardım edebilir gökyüzü bu hafta.

Ancak bu hafta ağzı olanın konuşacağı, sosyal hakların ve adaletin yerini bulması adına sert ve eleştirel çıkışların yapılabilme ihtimali söz konusu. Bir yanda da elindeki videolarla sosyal medyada parlamaya çalışan fırsatçı tipler türeyebilir. Provakatif insanlara çok dikkat etmek gerekiyor.

Ki bu tip insanlar yangınların en yoğun olduğu zamanda da ortalıktaydılar. Hatta sevgili Şahan Gökbakar yangın bölgesinden yaptığı ve yardım istediği canlı yayınlarında da böyle tiplerin varlığından bahsetti. Bire bir yaşadıklarını anlattı.

Lilith İkizler geçişi başladığından beri bu konuda uyarıyorum biliyorsunuz. Lütfen aşağıda videonun açıklama kısmına eklediğim Lilith İkizler videomu tekrar tekrar izleyin ve böyle insanlara prim vermeyin!

Bu hafta Corona vakaları iyice artacak gibi görünüyor. Zaten Bayram tatili sonrasında bir artış başlamıştı. Yangına müdahele çalışmaları esnasında da, öncelik elbette yangının söndürülmesi olduğundan, tedbirlere yeterince uyulamadı. Bunun bilançosunun da bu haftaya yansıyacağını düşünüyorum maalesef. Hatta bu defa Corona üzerinden provakasyonlar yapılabilir bu hafta. Lütfen dikkatli olalım!!!

Bu hafta ekonomi ve piyasalar da çok iyi durumda olmayabilir. Yatırım araçlarında düşüş, piyasada dönen nakitteki belirsizlik artacak gibi görünüyor.

İlişkiler ve evlilikler açısından da kandırılma görünümü var. Ancak yine de ilişkinizde bir sorun varsa, yapıcı davranışlar ve mantıklı düşünce ve konuşmalarla bu sorunlarınızı bertaraf edebilirsiniz.

11 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçecek ve bu ay sonuna kadar Başak burcunda kalacak. Bu dönemde en çok konuştuğumuz şey sağlık ve iş hayatı olacak gibi görünüyor. İnsanların eleştiri seviyelerinde de bir artış olması muhtemel bu tarihten itibaren. Yukarıda bahsettiğim; para veya ilişkilerle ilgili mevzular sağlık konularının gölgesinde kalacak özellikle bu hafta.

Merkür Başak’ın etkisiyle; bu ay sonuna kadar Tuz Gölü ile Silifke arasındaki hattaki arazilerle ve topraklarla ilgili gündemlerimiz olabilir. Mersin çevresinde Corona vakalarında patlama yaşanabilir. Ankara-Hatay arasındaki hatta da suyla sınanacağımız olaylar yaşanabilir. Bu bölgelerde de tedbir alınmasını gerektiren durumlar yaşayabiliriz.

10 gündür okuyup izlediklerim zaten beni çok üzmüştü. Şimdi bu yazıyı yazarken de içim şişti. Ama her şey insanlar için. İstesek el birliğiyle nasıl mücadele edebildiğimizi gördük yine. Bu topraklarda biz bir oldukça, ayrışmadıkça kimse bizi yıkamaz bunu unutmayalım. Bir Akrep ülkesi olarak her zaman ağır testler yaşasak da, her testin ardından küllerimizden yeniden doğabilecek güçte olduğumuzu unutmayalım. Ayrıştırıcı provakasyonlara gelmeyelim, tersine birlik olalım. Hakkımızı medenice arayalım.

Sevgilerimle…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.