SON DAKİKA
Hava Durumu

Komandolar terör örgütünün inine girdi: 12 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan sözde doğu karargahının ele geçirildiğini ve PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığına ait sosyal medya hesapları tarafından operasyon hakkında yapılan paylaşımda, “Terör örgütü PKK/KCK’ya Irak’ın kuzeyinde güçlü bir darbe daha indirildi. Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan, PKK/KCK

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Komandolar terör örgütünün inine girdi: 12 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan sözde doğu karargahının ele geçirildiğini ve PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığına ait sosyal medya hesapları tarafından operasyon hakkında yapılan paylaşımda, “Terör örgütü PKK/KCK’ya Irak’ın kuzeyinde güçlü bir darbe daha indirildi. Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan, PKK/KCK terör örgütünün çok güvendiği ve ‘ele geçirilmesi imkansız’ diye tanımladığı sözde doğu karargahı ele geçirildi. Başarılı bir operasyonla mağaraya sızmayı başaran ve teröristlerle çatışmaya giren komandolarımız, PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirdi” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.