SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Değirmenlikızık’ta 152 m² daire icradan satılıktır

Basın ilan kurumuna ait www.İlan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa’nın Yıldırım İlçesine bağlı Değirnemlikızık mahallesinde 152 m2 daire icra mahkemesi tarafından satılacak. Satışa konu taşınmazında içerisinde bulunduğu bina, toplam 10 katlı ve betonarme karkas niteliğinde teşkil edilmiş olup, asansörlü, site içerisinde, bahçeli ve otoparklıdır. Binanın dış cephe duvar yüzeyleri sıvalı ve boyalı, eğik çelik

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2021 07:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2021 07:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Yıldırım Değirmenlikızık’ta 152 m² daire icradan satılıktır

Basın ilan kurumuna ait www.İlan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa’nın Yıldırım İlçesine bağlı Değirnemlikızık mahallesinde 152 m2 daire icra mahkemesi tarafından satılacak.

Satışa konu taşınmazında içerisinde bulunduğu bina, toplam 10 katlı ve betonarme karkas niteliğinde teşkil edilmiş olup, asansörlü, site içerisinde, bahçeli ve otoparklıdır. Binanın dış cephe duvar yüzeyleri sıvalı ve boyalı, eğik çelik çatılı ve üzeri membran ile örtülüdür.

Taşınmazın gerek yerinde ve gerekse Yıldırım Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün arşiv bürosundaki kat irtifaklı mimari projeleri üzerinde yapılan inceleme ve ölçümlerine göre brüt alanı152,45 m2. ve net kullanım alanı ise 127,04 m2. olup, 3 adet oda, salon, antre, koridor, mutfak, banyo ve wc-lavabo bölümlerinden teşkil edilmiştir.

İlanla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/882609/emlak/konut/yildirim-degirmenlikizikta-152-m%C2%B2-daire-icradan-satiliktir-coklu-satis-

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.