SON DAKİKA
Hava Durumu

Köpeğinin doğum gününü gökyüzünde uçurarak kutladı

Bursa’da yamaç paraşütü pilotu, köpeğini doğum gününde Bursa semalarında uçurdu. Bursa’da uzun yıllardır yamaç paraşütü, paramotor ve paratrayk pilotluğu ve hocalığı yapan İbrahim Dinçer, bir yaşına basan köpeğinin doğum gününü gökyüzünde kutladı. Paratraykla köpeğiyle birlikte havalanan İbrahim Dinçer, köpeğine Bursa’nın üstünde tur attırarak bir yaşını kutladı. Semada doğum gününü kutlamaktan büyük keyif alan köpek, uçuştan

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2021 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2021 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Köpeğinin doğum gününü gökyüzünde uçurarak kutladı

Bursa’da yamaç paraşütü pilotu, köpeğini doğum gününde Bursa semalarında uçurdu.
Bursa’da uzun yıllardır yamaç paraşütü, paramotor ve paratrayk pilotluğu ve hocalığı yapan İbrahim Dinçer, bir yaşına basan köpeğinin doğum gününü gökyüzünde kutladı. Paratraykla köpeğiyle birlikte havalanan İbrahim Dinçer, köpeğine Bursa’nın üstünde tur attırarak bir yaşını kutladı. Semada doğum gününü kutlamaktan büyük keyif alan köpek, uçuştan sonra sahibinin yüzünü yalayarak ona teşekkür etti. Dinçer, köpeği Bulut’un ikinci yaş gününü ise farklı bir şekilde kutlayacağını söyledi.
Köpeği Bulut’un birinci yaş gününü gökyüzünde kutladıklarını ifade eden İbrahim Dinçer, “Köpeğim bir yaşına bastı. Onun doğum gününü her zaman yaptığım gibi gökyüzünde uçarak kutlamak istedim. Bulut’u alıp paratraykla havalandık. Bursa’nın üzerinde tur attık. Bulut uçmaktan ve doğum gününü gökyüzünde kutlamaktan büyük keyif aldı. İndikten sonra mutluluğunu yüzümü yalayarak gösterdi. Önümüzdeki yıl doğum gününü farklı bir şekilde kutlamayı düşünüyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.