SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey’de terminal kavşağı yeni haliyle kente yakışacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son günlerde aralıksız sürdürdüğü sabah ziyaretleri ile yapılan çalışmaları da yerinde denetleme imkânı buluyor. Özkan, bu ziyaretler ve denetimler kapsamında önceki gün terminal kavşağında başlatılan düzenleme çalışmalarını inceledi. Özkan, bu ziyaretler ve denetimler kapsamında önceki gün terminal kavşağında başlatılan düzenleme çalışmalarını inceledi. Ali Özkan gerçekleştirdiği incelemede, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2021 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2021 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Karacabey’de terminal kavşağı yeni haliyle kente yakışacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son günlerde aralıksız sürdürdüğü sabah ziyaretleri ile yapılan çalışmaları da yerinde denetleme imkânı buluyor. Özkan, bu ziyaretler ve denetimler kapsamında önceki gün terminal kavşağında başlatılan düzenleme çalışmalarını inceledi.
Özkan, bu ziyaretler ve denetimler kapsamında önceki gün terminal kavşağında başlatılan düzenleme çalışmalarını inceledi. Ali Özkan gerçekleştirdiği incelemede, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Terminal Kavşağında görev yapan ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlçenin vitrini konumunda
Özkan yaptığı açıklamada,“Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’tan yakın zamanda,Karacabey ile ilgili birtakım sözler almıştık. Bunlardan birisi de ilçemizin vitrini konumundaki terminal kavşağımızda yapılacak çevre düzenlemesi çalışmalarıydı. Ve artık büyükşehir ekipleri düzenleme çalışmalarını başlattı. Kısa sürede, ilçemizin vitrini konumundaki bu kavşakta ilçemize yakışır bir düzenleme de bitmiş olacak.Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.