SON DAKİKA
Hava Durumu

8-14 KASIM HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

Bu hafta boyunca gökyüzünde, Ay’ın burç değişiklikleri hariç önemli bir gezegen geçişi mevcut değil. Uranüs ve Neptün’ün, diğer bazı küçük gezegenlerle hafta boyunca sürecek etkileşimleri ve küçük gezegenlerin hafta boyunca birbiriyle yapacakları etkileşimler söz konusu. Yeniay ya da dolunay da mevcut değil. 8 Kasım günü Jüpiter boşlukta olacak. Pek çok kişinin, sosyal hakkını ve özgürlüğünü

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2021 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2021 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
8-14 KASIM HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

Bu hafta boyunca gökyüzünde, Ay’ın burç değişiklikleri hariç önemli bir gezegen geçişi mevcut değil. Uranüs ve Neptün’ün, diğer bazı küçük gezegenlerle hafta boyunca sürecek etkileşimleri ve küçük gezegenlerin hafta boyunca birbiriyle yapacakları etkileşimler söz konusu. Yeniay ya da dolunay da mevcut değil.

8 Kasım günü Jüpiter boşlukta olacak. Pek çok kişinin, sosyal hakkını ve özgürlüğünü kaybetmemek adına kural tanımaz ve aşırı tavırlar içinde olduğu gözlemlenebilir, ‘şunu şu şekilde yapıvereyim, nasılsa bir şey olmaz’ tavrı pek çok kişinin genel hareket tarzı olabilir o gün.

Hafta boyunca etkili olacak görünümler şu şekilde:

Evli olan kişilerin eşleriyle ilişkilerinde ve genel olarak kişilerin arkadaşlarıyla olan iletişim problemleri görülebilir. Sinirsel gerilim, saldırganca tavırlar ve fazla doğrucu ve direkt konuşmalar yüzünden ilişkilerde orta yolu bulmak çok kolay olmayabilir. Bu hafta çok fazla arkadaşlık yanlış anlaşılmadan dolayı bitebilir. Hafta boyunca son söyleyeceğinizi en başta söyleyerek, özellikle arkadaşlık ilişkilerinizi bozmayın.

Gökyüzünde Akrep’ta toplaşmış Güneş, Merkür, Mars ve diğer gökyüzü etkilerinin de etkisiyle, hafta boyunca sezgiselliğinizde ve ruhsallığınızda artış olmaya devam edecektir. Mistik konular, şifacılık, meditasyon ve yoga gibi konulara yoğun bir ilgi duyabilirsiniz. Ancak, daha önce bahsetmiş olduğum Mars Akrep etkisinin halen aktif olduğunu unutmamanızı ve negatif enerjilere karşı kendinizi korumanız gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum. Çünkü değişik bulduğunuz her tür öğretiye meyillendirecek de bir gökyüzü var bu hafta.

Aynı zamanda hayatınızı etkileyecek umulmadık ani olaylarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Çünkü kafanızın içinde sürekli değişen eksantrik fikirler olacak ve bu da davranışlarınıza yansıyacaktır yüksek ihtimalle.

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da her tür ani kazaya karşı, hafta boyunca dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle elektrik ve makinalar kaynaklı kazalara, trafikteki restleşmelerden kaynaklı kazalara ve iş kazalarına karşı mümkün olduğunca kontrollü hareket etmeye çalışın bu hafta.

Bir süredir yatırım araçlarının ve Türk Lirası’nın değerini hesaplayabilmek güçleşti biliyorsunuz. Bu etki bir süre daha devam edecek. Bu hafta boyunca da spekülatif yatırım araçlarındaki değişkenlikler piyasayı etkilemeye devam edecek gibi görünüyor. Bu değişkenlikten kaynaklı olarak gelir elde edenler çok olsa da; dövizdeki artışın ithal hammadde ve yarı mamullere yansıması, üretim yapan şirketlerin ciddi sorunlarla karşılaşmalarına sebep olabilir. Dövizdeki artış değerli metallerin fiyatlarını da artırabilir bu hafta. Özellikle hafta ortasına doğru gümüşteki birkaç günlük değişim bizi şaşırtabilir!

10-14 Kasım arasında; egoist, fazla iyimser ve aceleci hareketler içinde olma, realist ve disiplinli davranamama gözlemlenebilir.

Gökyüzünde Akrep burcunda yerleşmiş gezegenlerin, geçen haftadan başlayarak toplam 3-4 hafta boyunca ülkemiz astrolojik haritasında gezegen yığılması olan noktaları tarayacağını unutmamanız gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum. Uranüs’ten de etki alıyoruz zaten bir süredir. Bu haftaki zorlayıcı etkiler ülkemizi çok fazla etkiliyor. Çocuklar, eğlence hayatı, spekülatif yatırımlarla ilgili konularda; Kasım’ın 3.haftasına kadar dikkatli hareket edilmesi gerek. Ayrıca bu konular çok fazla gündemimiz de olacaktır ülkece.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.