SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS İKİZLER GEÇİŞİ

Para, aşk ve sanatı yöneten Venüs, 9 Mayıs Pazar günü, çok yönlü ve flörtöz İkizler burcuna geçecek ve 2 Haziran’a kadarda İkizler burcunda kalacak. Venüs İkizler geçişi boyunca ilişkilere bakışınız daha flörtöz ve yüzeysel olabilir. Para kazanımları açısından da birden fazla konu üzerinden para kazanmak isteme, ticari zihniyetle ama fazla düşünmeden atılımlar yapmak isteyen çok

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2021 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Para, aşk ve sanatı yöneten Venüs, 9 Mayıs Pazar günü, çok yönlü ve flörtöz İkizler burcuna geçecek ve 2 Haziran’a kadarda İkizler burcunda kalacak.

Venüs İkizler geçişi boyunca ilişkilere bakışınız daha flörtöz ve yüzeysel olabilir. Para kazanımları açısından da birden fazla konu üzerinden para kazanmak isteme, ticari zihniyetle ama fazla düşünmeden atılımlar yapmak isteyen çok fazla kişi olabilir. Hem pandemi kısıtlamasından hem de keyfe düşkünlükten dolayı, sosyal medyaya da bir yüklenme söz konusu olacaktır bu dönem boyunca.

Venüs İkizler geçişi, özellikle 12-26 Mayıs arasında, bilginin pazarlanması ve paraya dönüştürülmesi açısından olumlu etkilere sahip. Ama paragöz davranmamaları kaydıyla! Ayrıca mevcut ilişkisinde iletişim kurmak için çaba sarf edenlerin ilişkilerine olumlu sonuçları olabilir. Ancak hayalcilikle flörtözlüğe kapılanları da sonu gelmeyecek yanlış ilişkilere ya da yanlış evlilik kararlarına sürükleyebilecek bir dönem. 29 Mayıs-2 Haziran arası ise bu geçişin en olumlu dönemi denebilir. Dini, felsefi ve sanatsal konulara (özellikle müzik) olan artan merak sebebiyle; pek çok kişinin bu konular üzerinden iletişim kurarak sosyalliğini sergileyeceğini düşünüyorum. Sanatçılar bu dönemde online konserler filan düzenleyebilirler sosyal medya üzerinden!

12-26 Mayıs arasında özellikle bilgi ve eğitimle ilgili çalışan, danışmanlık tarzında işler yapan yükselen Koç ve yükselen Terazi’ler; özellikle sosyal medya üzerinden ağlarını genişleterek daha fazla kişiye yayılabilirler. Ancak bunu yaparken paragöz davranmamalı ve hayallere kapılmamalılar.

12-26 Mayıs arasında özellikle yükselen Yay ve yükselen Kova’ları; artan flörtözlükle beraber olmayacak ilişkilere girmek isteyebilir. Yüzeysellik sebebiyle duygusal olmakta zorlanabilir, ilişkilerinde partnerlerinin gerçek yüzünü göremeyebilir ve bu yüzden yeni girecekleri veya mevcut ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirler. Ama mevcut ilişkilerinde iletişimi olumlu yönde arttırır ve tatlı dilli olurlarsa da olumlu etkiler verebilir.

12-26 Mayıs arasında yükselen Akrep ve yükselen Boğa’lar keyfe ve hazza biraz fazla meyledebilir, alkol ve bazı keyif verici maddelere olan düşkünlükleri artabilir. Ayrıca para gelirleri konusunda fazla hayalci davranabilir ve gerçekleri göremeyerek karar verebilirler.

12-26 Mayıs arasında yükselen Oğlak ve yükselen Aslan’lar; kariyerleri ve çalışma hayatlarında daha fazla kişiyle bağlantı kurmak isteyebilir, iş hayatları için yeni eğitim faaliyetlerinin içinde olmak isteyebilirler. Ancak yanlış insanlarla bağlantı kurmamaya ve yanlış eğitimlerin içine girmemeye dikkat etmeliler.

12-26 Mayıs arasında yükselen İkizler, sosyallikleri, bilgi dağarcıkları, flörtözlüklerini ve iletişim kabiliyetlerini daha çok sergilemek isteyebilir ve çekiciliklerini arttırabilirler. Ama bunu yaparken aileleriyle bağ kurmamayı seçebilirler.

12-26 Mayıs arasında yükselen Yengeç’ler; Venüs İkizler döneminin en pasif görünen burcu denebilir. Onlar flörtözlüklerini ve iletişim yeteneklerini, herkesten sakladıkları ama sonunun gelmemesi muhtemel ilişkilere girerek ve kimseye çaktırmadan ortaya koyacaklardır.

12-26 Mayıs arasında yükselen Başak’lar hane içine giren ortak gelirlerini arttırmak adına yeni çareler düşünebilir, partnerleriyle bu konuda istişarelerde bulunabilir; ancak cinsel ve duygusal yaşamlarında bazı sorunlar yaşayabilirler. Para gelirlerini arttırmak adına düşündükleri çareler de fazla hayalci olabilir.

Pandemi kısıtlaması tüm hızıyla devam ederken; önce Merkür’ün sonra da Venüs’ün İkizler gibi gezme-tozmayı, iletişmeyi seven, yerinde duramayan, beğenileri hızlı değişen ve çabuk sıkılan bir burca geçmesi pek iyi olmadı. Evde kalmak her zamankinden çok daha fazla tahammülleri zorlayabilir. Siz iyisi mi bu dönemde kendinizi bilgiye açın, bilgiyle kendinizi oyalayın. Hem de kendinize bir şeyler katmış olursunuz!

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.