SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da tekstil fabrikasında yangın…

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oluyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alınan bilgiye göre, Küçükbalıklı Mahallesi’nde bir tekstil fabrikasında saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Polyester hammaddelerin kısa sürede yanmasıyla alevler büyüdü. Olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ait çok sayıda itfaiye ekibi

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2021 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2021 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursa’da tekstil fabrikasında yangın…

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oluyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Küçükbalıklı Mahallesi’nde bir tekstil fabrikasında saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Polyester hammaddelerin kısa sürede yanmasıyla alevler büyüdü.
Olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ait çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yangın sebebiyle oluşan siyah dumanlar şehrin bir çok noktasından görüldü. Dumandan etkilenen kişiler için de bölgeye ambulans sevk edildi.
Söndürme çalışması sürerken, polis de soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.