SON DAKİKA
Hava Durumu

Danıştay Başkanlığından personel alım ilanı

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Danıştay Başkanlığı 70 Sözleşmeli Personel ve 30 Sürekli İşçi istihdam edecek. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve Danıştay Personeli Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri uyarınca 2020 KPSS (B) Grubu (KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94) puanı ve Başkanlık tarafından gerçekleştirilecek uygulama ve sözlü sınavı veya sözlü sınav sonucuna göre

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2021 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2021 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Danıştay Başkanlığından personel alım ilanı

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Danıştay Başkanlığı 70 Sözleşmeli Personel ve 30 Sürekli İşçi istihdam edecek.
Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve Danıştay Personeli Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri uyarınca 2020 KPSS (B) Grubu (KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94) puanı ve Başkanlık tarafından gerçekleştirilecek uygulama ve sözlü sınavı veya sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli personel pozisyonunda 30 (otuz) Zabıt Kâtibi, 5 (beş) Teknisyen (Bilgisayar ve İnşaat), 30 (otuz) Destek Personeli (Hizmetli, Garson, Bulaşıkçı ve Şoför), 1 (bir) Mübaşir, 4 (dört) Programcı alınacak.
Başkanlığın hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR üzerinden Başkanlık tarafından yapılacak sözlü sınav sonuçlarına göre 30 sürekli işçi (Temizlik ve Güvenlik Hizmetleri için) alımı yapılacak.
Sözleşmeli personel alım ilanını görüntülemek ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/830320/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/kamu-personel-alim-ve-sinavlari/danistay-baskanligi-30-surekli-isci-alacak

​​​​​​

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.