SON DAKİKA
Hava Durumu

28 MART 2021 TERAZİ DOLUNAYININ ETKİLERİ

28 Mart günü, Ankara saatiyle 21:47’de Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Etkisini bugün sabah saatlerinden itibaren hissettirmeye başlayan dolunayda, Ay’ın Terazi burcunda olmasından kaynaklı olarak ilişkiler, evlilikler ve ticari iş ortaklıklarıyla ilgili olarak karar ve/veya sonuç veya bazı şeylerin ortaya çıkması gibi bir etki mevcut.  Yükseleni Akrep olan dolunayda, az sonra bahsedeceğim konularla ilgili

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2021 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2021 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

28 Mart günü, Ankara saatiyle 21:47’de Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Etkisini bugün sabah saatlerinden itibaren hissettirmeye başlayan dolunayda, Ay’ın Terazi burcunda olmasından kaynaklı olarak ilişkiler, evlilikler ve ticari iş ortaklıklarıyla ilgili olarak karar ve/veya sonuç veya bazı şeylerin ortaya çıkması gibi bir etki mevcut.

 Yükseleni Akrep olan dolunayda, az sonra bahsedeceğim konularla ilgili olarak yükseleni Akrep olanlar bariz etkiler alabilir. Mart doğumlu Koç burçları ve Eylül doğumlu Terazi burçları da aktif etkiler alacaktır. Özellikel Terazi’ler için bu dolunay aynı zamanda bir yeniay etkisi taşıyor. Yani hem karar ve sonuçlanma yaşayabilirler, hem de yeni bazı adımlar atabilirler.

 Evliliklerde aldatılma ve/veya partnerin maddi sorunları sebebiyle meydana gelen problemler yüzünden mahkemeye başvurma ve çocukların velayeti ile ilgili anlaşmazlıklar yaşama bu dolunayın en bariz etkilerinden. Bazı kişiler ise çocukları için aldatılmayı ve maddi sorunları sineye çekerek kendini feda etmeyi tercih edebilir. Ya da mahkemeyi açıp, sonradan davasını geri de çekebilir.

 Ticari iş ortaklıklarında ise, maddi konulardan kaynaklı anlaşmazlık yaşama etkisi var. Özellikle kardeşinizle ya da yakın çevrenizden birisiyle iş yapıyorsanız bu etki daha da bariz. Anlaşmazlık kaynaklı mahkeme durumları da söz konusu olabilir bu aralar.

 Terazi burcu adaletle ilgili bir burç olduğundan, bu kadar çok mahkeme etkisinin olması aslında normal sayılabilir. Ancak işin kötü yanı, bu dönemde açılan mahkemelerle ilgili süreçlerin uzama ihtimalinin olması. Adalet düşünüldüğü kadar hızlı tecelli etmeyebilir.

 Dolunayın etkilerinden biri de, spiritüel konularla ilgili bilgilerini arttırmak isteyenlere destek atıyor olması. Bu tip konularda özellikle uzun süreli eğitimlere başlamak için pek çok kişinin karar almasına ve sabırla bu eğitimlere devam etmesine yardımcı bir etki var. Özellikle astroloji eğitimine çok fazla bir meyil olabilir bu aralar.

 Terazi dolunayı, Terazi burcunun bir diğer konusu olan sanat açısından olumlu etkilere sahip. Hatta evlilik ve çocuklarla ilgili sorunları daha kolay atlatmak için sanatsal yaratıcılıktan destek alınabilir. Sanatsal yaratıcılıkla sadece müzik ve resmi kastetmiyorum. Ev hanımıysanız ve el işinden anlıyorsanız, el işleri konusunda harikalar yaratabilir, bu sayede kafanızı boşaltabilirsiniz.

 Dolunayın ülkemize olan etkilerine geldiğimizde; spekülatif yatırımlara 29-31 Mart arasında müdahele edileceğini ve geçici bir iniş olacağını düşünüyorum.

 Gıda ürünleriyle ilgili yaşanmaya başlayan stok sıkıntısından kaynaklı olarak, gıda fiyatlarında önemli artışlar söz konusu olabilir. Bu sebeple, özellikle muhalefet; tarım reformu konusunu tekrar gündeme taşıyabilir.

 İnşaat sektörünü ve azalan gayrımenkul satışlarını canlandırmak için yeni kararlar alınması da söz konusu bu dolunayda. Kredi faizlerine ilişkin yeni düzenlemeler gündeme gelebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.