SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’da Fatih Tekke dönemi

Bursaspor, teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile anlaştığını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu. Bursaspor, 2021-2022 sezonunun ilk haftasında sahasında Adanaspor’la 1-1 berabere kalmasının ardından Teknik Direktör Mustafa Er ile yollarını ayırmıştı. Mustafa Er’in istifası sonrası idmanlar Antrenör Ali Aköz gözetiminde gerçekleşirken, Bursaspor’dan yapılan açıklama ile teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile 1+1

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2021 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2021 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’da Fatih Tekke dönemi

Bursaspor, teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile anlaştığını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu.
Bursaspor, 2021-2022 sezonunun ilk haftasında sahasında Adanaspor’la 1-1 berabere kalmasının ardından Teknik Direktör Mustafa Er ile yollarını ayırmıştı. Mustafa Er’in istifası sonrası idmanlar Antrenör Ali Aköz gözetiminde gerçekleşirken, Bursaspor’dan yapılan açıklama ile teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.
Bursaspor’dan yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:
“Teknik Direktörlük görevi için Fatih Tekke ile 1+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”
43 yaşındaki Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerine Kayseri Erciyesspor’da başladı. Boluspor, Manisaspor ve Denizlispor’u çalıştıran Fatih Tekke, son olarak İstanbulspor’da görev yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.