SON DAKİKA
Hava Durumu

Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı

Kalp yetmezliği hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün (86) naaşı Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı – Tıkla İzle Tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde geçirdiği kalp yetmezliği hastalığı sebebiyle 86 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk için öğle namazını

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2021 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2021 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı

Kalp yetmezliği hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün (86) naaşı Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde geçirdiği kalp yetmezliği hastalığı sebebiyle 86 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk için öğle namazını müteakip Hacı Bayram Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Asiltürk’ün naaşı Cebeci Asri Mezarlığı’na getirildi. Kur’an-ı Kerim ve dua okunmasının ardından Asiltürk’ün naaşı defnedildi. Asiltürk’ün Cebeci Asri Mezarlığı’nda defnedilmesi sırasında, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra birçok siyasi ile Asiltürk’ün ailesi ve sevenleri bulundu.

Cenaze namazı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Değerli büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk ağabeyimizi Hakk’a uğurlarken son görevimizi yapıyoruz. Gençlik yıllarımızdan itibaren tanıştığımız değerli bir büyüğümüzdü. Uzun yıllar bir arada olduk. Özellikle de devlet adamlığından tutunuz bakanlıklarıyla birlikte siyaset hayatı içerisinde bu ülkeye bu millete çok büyük emekleri geçti, çok büyük gayretleri oldu. Bizleri haşr cem eylesin, bu yolculukta bizleri yalnız koymasın. Dualarımızı ihmal etmediğimize inanıyorum. Haklarımızı helal ettik” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.