SON DAKİKA
Hava Durumu

25-31 EKİM HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

Hafta boyunca Chiron, Satürn ve Neptün gibi kollektif etkili gezegenlerin şahsi etkili küçük gezegenlerle yapacakları görünümler aktif olacak. Daha kısa etkili geçişler de söz konusu ayrıca. 29 Ekim Cuma günü ülkemizin 98.doğum günü biliyorsunuz ve ülkemiz için 1 yıllık yeni bir döngü başlamış olacak o gün itibariyle. Geçen hafta Güneş’in Akrep burcuna geçmesinin ardından, 30

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2021 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2021 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Hafta boyunca Chiron, Satürn ve Neptün gibi kollektif etkili gezegenlerin şahsi etkili küçük gezegenlerle yapacakları görünümler aktif olacak. Daha kısa etkili geçişler de söz konusu ayrıca. 29 Ekim Cuma günü ülkemizin 98.doğum günü biliyorsunuz ve ülkemiz için 1 yıllık yeni bir döngü başlamış olacak o gün itibariyle. Geçen hafta Güneş’in Akrep burcuna geçmesinin ardından, 30 Ekim Cumartesi günü meydana gelecek Mars Akrep geçişi ile de haftayı kapatacağız.

Satürn, Merkür ve Jüpiter retrolarının bitmesiyle beraber geçen hafta itibariyle, bir süredir sürüncemede kalan konular aktive olmaya başlamıştır pek çoğunuzun hayatında. Bu etki bu haftadan itibaren daha da belli olmaya başlıyor.

Tüm hafta boyunca etkili olan ana görünümlerden bahsedeyim sizlere öncelikle:

İlişkilerde, evliliklerde ve ticari iş ortaklıklarında iletişim problemleri ve duygusal zorlanmalar bu hafta da etkili olacak gibi görünüyor. Aldatma etkisi de halen aktif. İlişki ve iş ortaklıklarında dediğim dedik ve manipülatif davranışlarda bulunmamaya ve sakin kalmaya çalışın bu hafta da. Bunu başaramayanlar ani bitiş ve ayrılık kararlarına imza atabilir çünkü 27 Ekim’den itibaren.

Ayrıca sizi pek çok konuda strese sokacak aşırı düşüncelere, hayata karşı kötümser ve melankolik bakış açılarına karşı sakin kalmaya çalışın bu hafta. Özellikle çocukluk kaynaklı çeşitli komplekslerinizin sizi aşağı çekmesine, alkol ve çeşitli keyif verici maddelere meyillendirmesine izin vermeyin.

Hafta boyunca ticaret ve para konuları çok olumlu etkiler altında değil. Yabancı para birimlerine yönelik çok fazla spekülasyon dönebilir, yabancı para birimlerinde sürekli değişken fiyatlar gözlenebilir. Bu koşullardan kaynaklı olarak, yabancı para birimleri ile ticaret yapanlar veya ithalat/ihracatla uğraşanlar açısından belirsizlikler oluşabilir piyasalarda. Özellikle 25-26 Ekim arasındaki süreç bu anlamda fazlasıyla öne çıkıyor.

Daha önce Ekim ayı için söylediklerimi burada tekrar hatırlatmak istiyorum. Erken seçimle ilgili konuşmalar çok fazla dönebilir demiştim. Bu söylediğimin halen de arkasındayım. Yukarıda piyasalarla alakalı olarak bahsetmiş olduğum durumlar sebebiyle; bu hafta erken seçim, politika, hukuk ve adaletle ilgili konularının 27-30 Ekim arasında sosyal medyada çok fazla gündem olduğunu görebiliriz. 30-31 Ekim’de ise, bu konularda hayalci ve ütopik yaklaşımlara karşı dikkatli olmak gerekiyor.

30 Ekim Cumartesi akşama doğru gerçekleşerek, 13 Aralık’a kadar sürecek olan Mars Akrep geçişinin genel etkilerine geldiğimizde ise; bu geçişin, Güneş Akrep geçişiyle beraber ülkemizi çok fazla etkileyecek olması söz konusu. Ülkeler arası protokoller, siyasetçiler ve önemli hukuki davalar sebebiyle; diğer bazı dünya ülkelerinden düşmanlık ve karalamalar görebiliriz, bu yüzden ciddi uluslararası politik krizlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Spekülatif yatırımlar ve özellikle yabancı paralardaki değişimler sebebiyle sıkıntıya düşen ithalat-ihracat konuları, seçim konusunun tekrar parlementoya taşınmasına sebep olabilir. Kripto para piyasalarına kazanç vergisi uygulaması getirilebilir. Corona ile savaşabilmek adına asker ve polis teşkilatlarımızın da dahil olduğu yeni uygulamaları yürürlüğe koyabilir üst yönetim. Okullarda giderek yayılan Corona vakaları ve okullarda çocuklara zorunluk olarak getirilen Corona aşısı uygulanmaları; aşı karşıtlarının sokaklara dökülmesine sebep olabilir. Üstelik aşı karşıtları bu anlamda muhalefetten de ciddi anlamda destek görebilirler.

Geçen haftaki Güneş Akrep geçişinin ardından, bu hafta Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle beraber; pek çok kişinin okült konulara olan ilgisi tavan yapacaktır. Ancak Mars Akrep spiritüellik konusunda pek çok kişiye cesaret patlaması yaptırabilir, olmadık eğitimlere, ritüellere girmesine ve üzerine negatif enerjiler bulaştırmasına sebep olabilir. Bu yüzden pozitif spiritüel çalışmalarla uğraşanlar Mars Akrep’i tehlikeli bulurlar. Ama bu konunun negatif tarafında olanlar için Mars Akrep bulunmaz bir fırsattır bu anlamda. Bu hafta 30-31 Ekim’de gökyüzünde hayalcilik görünümünün var olduğunu tekrar hatırlatarak; özellikle bu 2 günden başlayarak Mars Akrep boyunca olmadık öğretilere, ritüellere dalmayın ve yapmayın diye tekrar uyarıda bulunmak istiyorum. Size verilen ve oldukça masum görünen basit bir ritüelin arka planında başka hesaplar olabilir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden en içten duygularımla kutluyorum. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve özlemle anıyorum. Ruhları şad olsun! Sayelerinde Tam da Cuma akşamına denk gelecek olan 29 Ekim günü, onlara dualarınızı eksik etmeyin lütfen…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.