SON DAKİKA
Hava Durumu

KOVA BURCUNDAKİ SATÜRN RETROSUNUN ETKİLERİ

Kova burcunda ilerlemekte olan karma, kader ve sınav gezegeni Satürn, 22 Mayıs günü durağanlaştıktan sonra retroya giriyor. 12 Ekim’e kadar sürecek uzun süreli Satürn retrosu zorlayıcı bazı etkilere sahip olsa da yine de yanıp bitip mahvolmayacağız. Her Satürn retrosunda olduğu üzere; daha önce alamayıp borçlu geçtiğimiz dersler, zorlu bir bütünleme sınavı olarak tekrar önümüze gelebilir.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 07:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 07:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Kova burcunda ilerlemekte olan karma, kader ve sınav gezegeni Satürn, 22 Mayıs günü durağanlaştıktan sonra retroya giriyor.

12 Ekim’e kadar sürecek uzun süreli Satürn retrosu zorlayıcı bazı etkilere sahip olsa da yine de yanıp bitip mahvolmayacağız. Her Satürn retrosunda olduğu üzere; daha önce alamayıp borçlu geçtiğimiz dersler, zorlu bir bütünleme sınavı olarak tekrar önümüze gelebilir.

Satürn Kova, özellikle 2020’nin ikinci yarısından beri tüm toplumları insan olabilmekle ilgili sınıyor aslında. Para, emlak ve toprakla ilgili konular da en az Corona kadar herkesin gündeminde. Bence 22 Mayıs-31 Ağustos arasındaki dönem, parayı ana amacı yaparak ve insanlığını unutarak davranmakta ısrar edenler için hiç de hoş bir dönem değil. Maddi kaynaklarını kaybedebilirler. Bu dönemde çok fazla para kaybeden şirket ve kişi bekliyorum.

22 Mayıs-31 Ağustos arasında dünya çapında bir sosyal patlama meydana gelmesi söz konusu. Corona etkisi devam ederken ve hayat pahalılığı giderek artarken, insanlar sosyal hakları için savaş vermek isteyecektir. Dünya çapında halkları sokaklarda görebiliriz bu dönemde. Özellikle 15 Haziran-15 Temmuz arası bu anlamda oldukça tehlikeli.

Bu yılki Satürn retrosu boyunca, bilgiye verilen önemin daha da artması ve bilimsel çalışmalarda önemli gelişmeler kaydedebilmek için oldukça iyi etkiler var. İletişim ve internet konusunda geri planda önemli gelişmeler kaydedilebilir. Ancak 20 Haziran’dan itibaren inançlarda bir sofuluk artışı etkisi de söz konusu. Dünya çapında din sebepli çatışmalar olabilir 20 Haziran-28 Temmuz arasında ve bundan dolayı turizm ve yurtdışı seyahatler darbe alabilir. İnançlarla bilim sık sık çatışacaktır bu dönemde…

Özellikle 1 Ağustos-12 Ekim arasında yanlış bilgiyle manipüle edilme etkisi olduğunu unutmamak ve özellikle bilimsel konularda size söylenenlerin yalan içerebileceğini unutmamak gerekiyor. Özellikle internette bilgi kirliliği çok fazla olabilir bu dönemde. Sosyal patlamayı körükleyecek internet provakasyonlarına çok dikkat edilmeli bu dönemde!

15 Eylül-12 Ekim arası; uluslararası ilişkiler, evlilikler, ilişkiler ve ortaklıklarda geçmişte yapılan hataları düzeltmek için fırsatlar tanıyor. Ancak bunu yaparken geçmişteki sorunları bir şekilde tekrar gündeme getirerek gerçekleşecektir bu düzeltme.

Bu yılki Satürn retrosunun en önemli ders konusu insan olabilmek üzerine. Özellikle ezilen insanlar haklarını aramak isteyecek ve ezenlere baş kaldıracaktır.

Satürn retrosu boyunca, kimsenin canı yanmadan herkesin eşit sosyal haklara sahip olabilmesi için neler mümkün?!?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.