SON DAKİKA
Hava Durumu

342 m2 tarla mahkemeden satılacak…

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.Gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Gedelek köyünde,342 m2 tarla mahkeme kanalıyla satışa çıkarıldı. Taşınmaz tapu kaydında bahçe vasfı ile kayıtlı olup, taşınmaz üzerinde yapılan incelemede içinde hiçbir yapı bulunmamaktadır. Taşınmaz üzerinde bir kaç tane muhtelif cinste ağaç bulunmaktadır ve bu ağaçların bakımsız olduğu görülmüştür. Taşınmaz bulunduğu

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2021 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2021 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
342 m2 tarla mahkemeden satılacak…

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.Gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Gedelek köyünde,342 m2 tarla mahkeme kanalıyla satışa çıkarıldı.

Taşınmaz tapu kaydında bahçe vasfı ile kayıtlı olup, taşınmaz üzerinde yapılan incelemede içinde hiçbir yapı bulunmamaktadır. Taşınmaz üzerinde bir kaç tane muhtelif cinste ağaç bulunmaktadır ve bu ağaçların bakımsız olduğu görülmüştür. Taşınmaz bulunduğu konum itibariyle kuş uçuşu olarak Orhangazi Belediyesine 6.000 metre, Orhangazi Devlet Hastanesine 6.100 metre, Hükümet Konağına 5.600 metre, Bursa-İstanbul il yoluna 950 metre, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyoluna 550 metre ve İznik Gölüne 6.500 metre mesafede olup Gedelek köy merkezinde köyün ana yolu üzerinde ve etrafı bitişik nizam yapılaşmanın olduğu bir bölgede bulunmaktadır.

Çevresinde bulunan okul ve camilere de yakın bir konumda olması nedeniyle sosyal ve kültürel faaliyet ve alanlarından faydalanma imkanları bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgeye düzenli olarak ulaşım bulunmaktadır.

Gedelek köyündeki tarla satış ilanına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/811442/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/orhaneli-gedelekte-342-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir-

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.