SON DAKİKA
Hava Durumu

Kısıtlama öncesi kasaplarda et kuyruğu

Bursa’da hafta sonu kısıtlaması öncesi kasaplarda kuyruk oluştu. Hafta sonu kısıtlamasına saatler kala 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan kasaplarda uzun kuyruklar oluştu. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesi et ve et ürünleri ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar şehir merkezinde bulunan kasaplarda büyük yoğunluğa sebep oldu. Kasapların kapılarında metrelerce kuyruk oluştu. Kasaplar içeride yoğunluk oluşmaması için vatandaşları

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2021 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2021 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Kısıtlama öncesi kasaplarda et kuyruğu

Bursa’da hafta sonu kısıtlaması öncesi kasaplarda kuyruk oluştu.
Hafta sonu kısıtlamasına saatler kala 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan kasaplarda uzun kuyruklar oluştu. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesi et ve et ürünleri ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar şehir merkezinde bulunan kasaplarda büyük yoğunluğa sebep oldu. Kasapların kapılarında metrelerce kuyruk oluştu. Kasaplar içeride yoğunluk oluşmaması için vatandaşları içeriye sırayla aldı.
Kısıtlama öncesi et ihtiyacını karşılamak için geldiklerini ifade eden vatandaşlar, “Kısıtlama öncesi alışverişimizi yapalım dedik. Çalıştığımız için son güne bıraktık. Buradaki kasaplar hesaplı ve kaliteli o yüzden kuyruk oluşuyor. Biz de aldığımız etleri hafta sonu afiyetle yiyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.