SON DAKİKA
Hava Durumu

BUTTİM Kan bağışı ile de örnek…

BUTTİM, 112 Acil Sağlık İstasyonu’nu hizmete açmasının ardından Kızılay ile kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi. BUTTİM sakinleri, kan bağışına yoğun ilgi gösterdi. Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’nin (BUTTİM), Türk Kızılay Bursa Şubesi ile ortaklaşa yürüttüğü geleneksel kan bağışı etkinliğine yoğun katılım oldu. BUTTİM esnafı ve personelinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliği ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
BUTTİM Kan bağışı ile de örnek…

BUTTİM, 112 Acil Sağlık İstasyonu’nu hizmete açmasının ardından Kızılay ile kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi. BUTTİM sakinleri, kan bağışına yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’nin (BUTTİM), Türk Kızılay Bursa Şubesi ile ortaklaşa yürüttüğü geleneksel kan bağışı etkinliğine yoğun katılım oldu. BUTTİM esnafı ve personelinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliği ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “Kan bağışlamanın insan hayatındaki önemli yerini doldurmaya herkesi davet ediyorum” dedi.

ESGİN: ÖRNEK BİR ÇALIŞMA

BUTTİM’in sağlık hizmetlerine karşı duyarlı davranışlarının alanında örnek teşkil eden çalışmalar olduğunu söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin de, “112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu bölgeye kazandıran BUTTİM, kan bağışına destek olmasıyla da bir kez daha insan sağlığına verdiği önemi bizlere gösterdi. Türk Kızılay Bursa Şubesi ile iş birliği içerisinde tek kaynağı insan olan kan ihtiyacına dikkati çeken BUTTİM Yönetimi ve etkinliğe katılarak hastalara şifa olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ŞENGÜL: KAN, SÜREKLİ İHTİYAÇ

Sadece kan vermenin değil, bağışa teşvik etmenin de gerektiğini belirten BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “Kan, bir seferlik değil, sürekli ihtiyaçtır ve kanın doğası insandır. Bu bilinçle düzenlediğimiz geleneksel kan bağışı kampanyamız, merkezimizde bulunan bağışçılarımızın ihtiyaç sahiplerine hayat vermesini sağlıyor. BUTTİM sakinlerimizin yardımlaşma ve dayanışma konusundaki hassasiyetini kan bağışında da göstermeleri bizleri çok mutlu ediyor. Kan ihtiyacı olanlara can vermek amacıyla herkesi bu farkındalığa katkı sunmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.