SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’un Play-Off şansı matematiksel olarak sona erdi

TFF 1. Lig’in 31. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’a 4-1 mağlup olan Bursaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak Play-Off şansını yitirdi. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, sezona deyim yerindeyse havlu attı. 31. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor’a deplasmanda 4-1 mağlup olan yeşil-beyazlı takım, matematiksel olarak Play-Off barajına girme şansını yitirdi. Sezonun bitimine 3 hafta kala

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’un Play-Off şansı matematiksel olarak sona erdi

TFF 1. Lig’in 31. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’a 4-1 mağlup olan Bursaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak Play-Off şansını yitirdi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, sezona deyim yerindeyse havlu attı. 31. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor’a deplasmanda 4-1 mağlup olan yeşil-beyazlı takım, matematiksel olarak Play-Off barajına girme şansını yitirdi. Sezonun bitimine 3 hafta kala 43 puanı bulunan Bursa ekibi, 6. sırada yer alan Altınordu ile 10 olan puan farkını eritemedi ve kalan haftalarda hedefsiz kaldı. Bursaspor, İstanbulspor ve Keçiörengücü ile sahasında, Eskişehirspor’la ise deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.