SON DAKİKA
Hava Durumu

Mavi, hiç bu kadar anlamlı olmadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler’in otizmin hızlı artışı karşısında kamuoyunun dikkatini çekmek için deklare ettiği 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde, tarihi belediye binası ve Tophane’deki saat kulesini mavi renkle ışıklandırdı. 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde, ‘Otizme Mavi Işık Yak’ Kampanyası’nın Türkiye elçisi Tohum Otizm Vakfı’nın çağrısı ile otizm farkındalığına destek vermek için Türkiye’nin farklı kentlerindeki

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2021 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2021 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Mavi, hiç bu kadar anlamlı olmadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler’in otizmin hızlı artışı karşısında kamuoyunun dikkatini çekmek için deklare ettiği 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde, tarihi belediye binası ve Tophane’deki saat kulesini mavi renkle ışıklandırdı.
2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde, ‘Otizme Mavi Işık Yak’ Kampanyası’nın Türkiye elçisi Tohum Otizm Vakfı’nın çağrısı ile otizm farkındalığına destek vermek için Türkiye’nin farklı kentlerindeki anıtsal yapılar mavi renkle aydınlanırken, çağrıya Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden de anlamlı destek geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi belediye binası ile Tophane’deki saat kulesi mavi ışıkla aydınlatıldı.
Otizme dikkat çekmek ve bu konuda toplumsal uyarlılık oluşturulması hedefiyle yapılan çalışmada Bursa’nın gecesi mavi renkle aydınlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.