SON DAKİKA
Hava Durumu

İntikam için dehşet saçtı

Bursa’da 2 gün önce bıçak ve sopalarla tartışanların kini dinmedi. Taraflardan birinin, iki gün sonra yolda gördüğü husumetlisine otomobille çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Yıldırım ilçesinde komşular arasında çıkan gürültü kavgasında Murat Ç. (47) ve oğlu O.Ç. (16), tartıştıkları komşuları Osman Nemutlu (32) ve Yusuf Nemutlu (22) kardeşleri bıçakla yaraladı. Olaydan 2 gün sonra

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
İntikam için dehşet saçtı

Bursa’da 2 gün önce bıçak ve sopalarla tartışanların kini dinmedi. Taraflardan birinin, iki gün sonra yolda gördüğü husumetlisine otomobille çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Yıldırım ilçesinde komşular arasında çıkan gürültü kavgasında Murat Ç. (47) ve oğlu O.Ç. (16), tartıştıkları komşuları Osman Nemutlu (32) ve Yusuf Nemutlu (22) kardeşleri bıçakla yaraladı. Olaydan 2 gün sonra Yusuf Nemutlu, Murat Ç.’nin diğer oğlu Mehmet Ç.’yi yolda gördü. Aracın içinde kadın ve bebek olması rağmen Yusuf Nemutlu, otomobille Mehmet Ç.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan Mehmet Ç., kazadan hafif sıyrıklarla kurtularak olay yerinden koşarak uzaklaştı. Otomobilde bulunan kadın ve bebek ise camının kırılması sonrası yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kazayı duyup aracın içinde yaralananlara yardım eden esnaf, “Dükkanda otururken bir ses geldi hemen dışarı çıktık. Baktık kıyamet kopmuş, çarpmanın etkisiyle aracın içinde bulunan çocuk ve kadının yüzü camlardan dolayı kesilmiş, aracın çarptığı çocuk ise ayağa kalkıp koşarak kaçıyor. Yaralı çocuğun yüzünü temizledik. Ambulansla hastaneye götürdüler” dedi.
İlk olay, geçen hafta merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi 1. Okul Caddesi’nde meydana geldi. Osman Nemutlu ve Yusuf Nemutlu kardeşler ile Murat Ç. ve oğlu O.Ç. arasında gürültü sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine evden bıçak alan baba-oğul, iki kardeşe saldırdı. Yusuf Nemutlu ve Osman Nemutlu karnından bıçaklandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, gözaltına alınan şüpheliler de çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaralılar Yusuf Nemutlu ve Osman Nemutlu, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.