SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR’ÜN KOVA’DAKİ RETROSU BAŞLADI

Merkür retrosu bu Pazar günü resmi olarak başladı ve 22 Şubat sabahına kadar da etkili olacak. Bu defaki Merkür retrosu çok etkili. Hem Merkür teknolojiyle ilgili ve güçlü olduğu bir burçta retro yapıyor, hem de retro boyunca zaman zaman Lilith, Mars ve Venüs’le yapacağı sert görünümler var. Süreç boyunca siber saldırılar artabilir, elektrik ve internette

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2021 06:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2021 06:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Merkür retrosu bu Pazar günü resmi olarak başladı ve 22 Şubat sabahına kadar da etkili olacak.

Bu defaki Merkür retrosu çok etkili. Hem Merkür teknolojiyle ilgili ve güçlü olduğu bir burçta retro yapıyor, hem de retro boyunca zaman zaman Lilith, Mars ve Venüs’le yapacağı sert görünümler var.

Süreç boyunca siber saldırılar artabilir, elektrik ve internette kesintiler olabilir. Bu yüzden şu uyarılarımı dikkate almanızda fayda var:

Elektrikli cihazlarınızı iyi kollayın, bilgisayar ve telefonunuza mümkünse yeni program veya yazılım güncellemesi yüklemeyin.

Mümkünse retro boyunca ameliyat olmayın. Elektrikli cihazlar kullanılarak yapılan güzellik uygulamaları için de Merkür retrosu bitene kadar beklemenizde fayda var.

Arabalarınızın elektrik aksamında sorunlar çıkabilir. Şimdiki arabalarda elektronik sistemler çok biliyorsunuz. Aracınıza yazılım güncellemesi veya modifikasyon işlemi de yaptırmayın bu aralar.

Tahminen e-ticaret işi yapmak için yanıp tutuşacaksınız. Sakın Merkür retrosu boyunca bu konuda yeni başlangıçlar yapmayın. Ama süreci işinizin tanıtımını yapmak için değerlendirin kesinlikle.

Eski sevgililer, arkadaşlar arayıp sorabilir bu süreçte. Ama en marjinal ve tuhaf olanlardan haber çıkar.

Benden söylemesi ????

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.