SON DAKİKA
Hava Durumu

Yangınlar Sabotaj mı?

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2021 08:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2021 08:12

Tarihi köklere sahip bir zamanlar dünyanın yarısını yönetmiş Türkiye, bugün oynanan oyunları bozacak düşünülen haritaları yırtıp atacak, kendisine biçilmeye çalışılan kaftanı elinin tersiyle itecek güce, kudrete sahip bir ülke.

Bu sıralar bunları yapıyor.

Ortadoğu – Irak bağlamında oynanan ve kabul ettirilmeye çalışılan pozisyona rest çekiyor. Binlerce asker Irakta ve Suriye de konuşlanmış,hainlere göz açtırmıyor..

Kuzey Irak içinde nokta operasyonları yapıyor.PKK yada PYD’nin üst düzey yöneticileri tek tek enselenerek Türkiye’ye getiriliyor.Terör örgütünün paçaları tutuşmuş.

Yani Türkiye başını kaldırmış. Amerika’nın, İngiliz ve Fransızın belki Almanın da, yani müttefik! Ve dost! Görünümlü şeytanların uykusu kaçmış. Mehmetçik siperde. Türkiye’nin hakkını koruyor.

Kuzey Irak’ta Suriye içinde olduğu gibi tüm Türkiye genelinde teröristler birer birer enseleniyor. Sesleri kısılıyor.Kandil’e yapılan operasyonlarla PKK inleri yerle bir ediliyor.

Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye dayatılmak istenen planlara REST çekiliyor.Mavi vatanın savunması anlamında yapılması gereken her şey yapılıyor.Türkiye’nin savunma sanayinde gösterdiği başarı ise birileri ürkütüyor.

İşte tam bu ortamda Hatay’dan İzmir’e kadar Akdeniz sahillerimizde ormanlar yanmaya başlıyor.Devlet tüm imkanlarını seferber etmiş,yangın söndürme çalışmaları kabine tarafından yakından takip ediliyor.

Her ne kadar yangınlar hava sıcaklıklarının artmasına bağlansa da “SABOTAJ” ihtimalleri üzerinde duruluyor.Yangınlar sabotaj mı? Aynı anda birçok yerde eş zamanlı başlayan yangınlar ister istemez kafalarda soru işaretleri oluşturuyor.

Elbette devlet bu yangınlarla ilgili soruşturma yapıyordur,yapacaktır.Ülkenin ormanlarına yönelik bu alçakça saldırı kim yada kimler tarafından yapıldığı,kısa sürede ortaya çıkarılacak ve gereği yapılacaktır.

Ormanlarımıza yönelik kalleş saldırılardan medet umanlar nefes almak istiyorlarsa avuçlarını yalarlar.Bu noktada terörü destekleyenlerin kim olduğuna bakmak lazım.

Bu arada Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli son orman yangınları ile ilgili Marmaris’te açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli üç dört günde 107 orman yangını çıktığını, bunlardan 98’inin kontrol altına alındığını açıkladı.

Yani Türkiye felaketi yaşadı…Elbette bunun üstesinden gelinecektir.Kim yada kimler bu felakete sebep olmuşsa en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.Bu kalleşlikler unutulmamalıdır. Devlette zaten unutmaz..Devlet ihaneti unutmaz..Devlet kanunsuzlukları unutmaz.Çünkü; devlet delikanlıdır.Yaşlanmaz ihtiyarlamaz… Sabotaj ihtimali olan yangınlar ülkenin milli duruşuna bir saldırı olarak da değerlendirilmelidir..

O zaman Ormanlarımız üzerinden yapılan bu saldırılar bizim çizgimizi kırmamalıdır.

Bizi götürmek istedikleri adrese gitmemeliyiz.Gideceksek de biz istediğimiz zaman gitmeliyiz.

Şimdi,herkesin dikkatli olması gerekiyor. Her vatandaş şüpheli durumları polise, askere bildirmeli. Güvenlik güçlerimiz daha dikkatli olmalı.Hatta bu süre içinde Ormanlara giriş ve çıkışlar kontrol altına alınmalı..Yasaklanmalı..

Unutmadan..

Bu alçaklara fırsat verilmemeli…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.