SON DAKİKA
Hava Durumu

MARS ASLAN GEÇİŞİNİN ETKİLERİ

Kollektif ve bireysel anlamda enerjimizi sergileme şeklimizi ifade eden Mars, bugün Aslan burcuna geçiyor ve 29 Temmuz’a kadar da Mars Aslan’ın etkisi altında olacağız. Bundan önceki yaklaşık 6 hafta boyunca bizi daha pasif, kendini göstermekten hoşlanmayan ve aile odaklı bir enerjide tutan Mars’ın Aslan’a geçmesiyle beraber; daha ön planda olmak, eğlenmek ve egomuzu sergilemek isteyeceğimiz,

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 06:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 06:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Kollektif ve bireysel anlamda enerjimizi sergileme şeklimizi ifade eden Mars, bugün Aslan burcuna geçiyor ve 29 Temmuz’a kadar da Mars Aslan’ın etkisi altında olacağız.

Bundan önceki yaklaşık 6 hafta boyunca bizi daha pasif, kendini göstermekten hoşlanmayan ve aile odaklı bir enerjide tutan Mars’ın Aslan’a geçmesiyle beraber; daha ön planda olmak, eğlenmek ve egomuzu sergilemek isteyeceğimiz, aşk ve çocuklar için mücadele edeceğimiz bir döneme geçireceğiz.

Mars Aslan geçişinin yapacağı etkilerin, 11-18 Haziran arasında daha bireysel etkiler yapma ihtimali yüksek. Özellikle bireysel gelirler, çocuklar ve eğlence konularına fazlasıyla zaman harcanabilir bu dönemde. Herkesin genel mücadelesi bunlarla ilgili olacak sanki.

18 Haziran sonrasındaki dönem ise daha çok kollektif etkilere sahip. Yaz aylarının ‘sıcak’ gündemlerle başlama ve devam etmesinin en önemli sebeplerinden biri, Mars Aslan’ın 18 Haziran sonrasında büyük gezegenlerle yapacağı sert ve etkili görünümlerden kaynaklanacak gibi görünüyor.

18 Haziran’dan itibaren saldırganlık, bencillik, zalimlik, şiddet içgüdüsünün artması ve kriminal olaylara meyil dünya çapında artacaktır. İş hayatında ve ticarette de aynı saldırganlığı ve bundan kaynaklı zorlanmaları gözlemlemek mümkün olabilir.

24 Haziran-13 Temmuz arası Mars Aslan’ın en zorlayıcı dönemi denebilir. Ani ve sinirli tepkiler verme, sabırsız ve yıkıcı davranma, anlamsız risklere girme gibi etkiler; bencillik, zalimlik ve kriminal olaylara meyil gibi etkileri daha da coşturacak gibi görünüyor.

24 Haziran-13 Temmuz arasında trafik kazalarında artış, elektrikle ve elektrikli aletlerle ilgili sorunlar da yine gündeme gelebilir. Büyük çaplı trafo patlamaları, yangınları oluşabilir, bundan kaynaklı ölümler meydana gelebilir. İnternette de sorunlar olma ihtimali var bu dönemde.

Dünya halklarının, ekonomik problemlerin de etkisiyle; 24 Haziran-13 Temmuz arasında sokağa dökülmeye başlayacağını söylemek mümkün. Ciddi bir toplumsal sosyal patlama etkisi var burada. Bu dönem geçtikten sonra sular durulmaya başlasa da, Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleşmesi muhtemel büyük dönüşümlerin başlangıcının; 24 Haziran-13 Temmuz arasında meydana gelmesi muhtemel olaylar olacağını düşünüyorum.

Mars Aslan’ın vermesi muhtemel agresiflik ve yıkıcı etkilere kapılmamayı başarabilenler için; bireysel anlamda 1-29 Temmuz aşk açısında güzel etkiler getirebilir. Pek çok kişiyi, karşılıklı erotik çekimin yüksek olduğu ani aşklara itmesi muhtemel bu görünümü, partnere karşı bencil ve saldırgan tavırlarla bozmayacak kadar sakin kalabilenlere elbette!

Kendini saldırganlık ve baskınlık konusunda frenleyebilecek farkındalıkta olmayan kişilerin karıştığı aşk şiddetini ve aşk cinayetlerini de fazlasıyla duyabiliriz 1-29 Temmuz arasında.

Mars Aslan geçişi ülkemizi, 11 Haziran-15 Temmuz arasında parasal gelirler konusunda etkileyecek. Ekonomideki belirsiz ortam, pek çok kişiyi yanlış spekülatif yatırımlara götürebilir, özellikle kripto para konusunda aceleci davranıp kayıp yaşayanlar olabilir. Kendini göstermek için övüngen davranan, başka insanlara zorba davranan kavgacı tipler çoğalabilir. Ticaret hayatında bir anda batıp iflas ilan eden şirketleri duymaya başlayabiliriz.

15-29 Temmuz arasında; yakın çevreniz, kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla dedikodu ve gösteriş yüzünden kavgaya tutuşmamaya dikkat edin. Bu dönemde yazılı-görsel basın ve/veya sosyal medya üzerinden, dikkat çekmek için birilerine laf gönderen, birilerini hedef gösteren, gereksiz dedikodulara karışan ünlülerin sayısında artış olabilir. Bu dönemde görüp duyduğunuz her şeye inanmayın derim!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.