SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir tarih böyle yıkıldı

Bursa’da birçok kişinin dünyaya geldiği yarım asırlık tarihi Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi, saniyeler içinde böyle yıkıldı. Bursa’da 125 yatak kapasitesi ile branş hastanesi olarak yapılan Zübeyde Hanım Doğum Evi, Bursa ilçeleri, Güney Marmara, Bilecik, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale’ye kadar yani Türkiye’nin her ilinden başvuruları kabul eden bir hastane olarak hizmet verdi. Bursalıların yarısının dünyaya gözünü açtığı

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2021 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2021 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bir tarih böyle yıkıldı

Bursa’da birçok kişinin dünyaya geldiği yarım asırlık tarihi Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi, saniyeler içinde böyle yıkıldı.
Bursa’da 125 yatak kapasitesi ile branş hastanesi olarak yapılan Zübeyde Hanım Doğum Evi, Bursa ilçeleri, Güney Marmara, Bilecik, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale’ye kadar yani Türkiye’nin her ilinden başvuruları kabul eden bir hastane olarak hizmet verdi. Bursalıların yarısının dünyaya gözünü açtığı hastane deprem yönetmeliğine uygun olmadığı ve riskli yapı raporu sebebiyle uzun bir süre önce boşaltılmıştı. Birçok tarihe tanıklık etmiş olan doğum evi, yıkım ekiplerinin kepçe darbesiyle saniyeler içerisinde yıkıldı.
Yıkılma anı saniye saniye kameralara yansırken, ekiplerin çalışmaları ise havadan görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.