SON DAKİKA
Hava Durumu

El emekleri görücüye çıktı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserleri görücüye çıktı. Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru eserleri, bu yıl pandemi sebebiyle sergiye çıkamamıştı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önce eserleri sanal sergi açarak, https://mudanyahem.meb.k12.tr/ resmi web sayfasından vatandaşların beğenisine sundu. Mudanya Halk Eğitim Merkezi’nin resmi web sitesinde

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2021 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2021 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
El emekleri görücüye çıktı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserleri görücüye çıktı.
Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru eserleri, bu yıl pandemi sebebiyle sergiye çıkamamıştı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önce eserleri sanal sergi açarak, https://mudanyahem.meb.k12.tr/ resmi web sayfasından vatandaşların beğenisine sundu. Mudanya Halk Eğitim Merkezi’nin resmi web sitesinde yayınlanan sanal sergi kısa zamanda yoğun ilgi gördü.
Mudanya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kursiyerlerinin hak ettiği değeri alması ve vatandaşların beğenisine sunulması için kurum içerisinde de bir sergi açtı. Pandemi kuralları dâhilinde ziyaretçi kabul edilen sergi filografi kursiyerlerinin yaptığı eserlerle başladı. Sergi, oya, el nakışlar,ı taş tablo ve çini kursu öğrencilerinin hazırladıkları eserlerle 9 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.