SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’da 6 futbolcu bugün boşa çıkıyor

Bursaspor’da, Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Aykut Akgün, İsmail Can Çavuşluk, Özer Hurmacı ve Ataberk Dadakdeniz’in sözleşmeleri bugün sona eriyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da kritik kongre süreci beklenirken, sözleşmeleri sona eren futbolcuların, takımda devam edip etmeyeceği de merak konusu haline geldi. Yeşil-beyazlılarda bugün itibariyle Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Aykut Akgün, İsmail Can Çavuşluk, Özer Hurmacı

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2021 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2021 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’da 6 futbolcu bugün boşa çıkıyor

Bursaspor’da, Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Aykut Akgün, İsmail Can Çavuşluk, Özer Hurmacı ve Ataberk Dadakdeniz’in sözleşmeleri bugün sona eriyor.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da kritik kongre süreci beklenirken, sözleşmeleri sona eren futbolcuların, takımda devam edip etmeyeceği de merak konusu haline geldi. Yeşil-beyazlılarda bugün itibariyle Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Aykut Akgün, İsmail Can Çavuşluk, Özer Hurmacı ve Ataberk Dadakdeniz’in sözleşmeleri sona eriyor. 6 futbolcunun gelecek sezon Bursaspor’da forma giyip giymeyeceği belli değilken, bazı oyuncuların 5 Haziran’da yapılacak kongreyi bekledikleri ve kariyerlerini o tarihten sonra yapacakları görüşmelere göre belirleyecekleri öğrenildi.
Bu dönemde kulübe veda eden Özer Hurmacı ile kadro dışı bırakılan Ataberk Dadakdeniz’in, Bursaspor’la devam etmeleri düşünülmüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.