SON DAKİKA
Hava Durumu

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı” Proje Teklif Çağrısı” yaptı…

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde uygulanacak olan Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı-2’yi ilan etti. Toplam bütçesi 20.000.000 TL olarak açıklanan mali destek programına kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar başvuru yapabilecek. Proje başvurularının 24 Eylül 2021 tarihine kadar Kalkınma Ajansları Yönetim

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2021 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2021 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı” Proje Teklif Çağrısı” yaptı…

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde uygulanacak olan Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı-2’yi ilan etti.

Toplam bütçesi 20.000.000 TL olarak açıklanan mali destek programına kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar başvuru yapabilecek.

Proje başvurularının 24 Eylül 2021 tarihine kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden hazırlanması ve onaylanması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için aşğıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/831940/tebligat-ve-duyurular/kurumsal-tebligat-ve-duyurular/kuzeydogu-anadolu-kalkinma-ajansi-proje-teklif-cagrisi-

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.