SON DAKİKA
Hava Durumu

Jandarmadan kenevir operasyonu

Bursa’nın İznik ilçesinde ormanda Hint Keneviri yetiştirdiği iddia edilen bir kişi jandarma tarafından operasyon ile yakalandı. Ormanlık arazi içerisinde yapılan aramalarda 211 kök Hint Keneviri ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Müşküle Mahallesi Ambardere Mevkiinde Jandarma ekiplerinin fiziki olarak yaptığı takipte N.Ç isimli bir kişinin hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaşıldı. Ormanlık alan içerisinde yapılan aramalarda 211

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2021 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2021 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Jandarmadan kenevir operasyonu

Bursa’nın İznik ilçesinde ormanda Hint Keneviri yetiştirdiği iddia edilen bir kişi jandarma tarafından operasyon ile yakalandı. Ormanlık arazi içerisinde yapılan aramalarda 211 kök Hint Keneviri ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Müşküle Mahallesi Ambardere Mevkiinde Jandarma ekiplerinin fiziki olarak yaptığı takipte N.Ç isimli bir kişinin hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaşıldı. Ormanlık alan içerisinde yapılan aramalarda 211 kök hint keneviri ve bin 140 gram kubar esrar ele geçirildi. Jandarma ekiplerinin operasyon yaptığını gören N.Ç hemen kaçarak bölgeden uzaklaştı. Kısa sürede ormanlık alanda yeri tespit edilen N.Ç jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. N.Ç ifadesinin ardından adliyeye sevkedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.